maandag 1 februari 2016

Nordic fire verkooppunten

Hiernaast vindt u onze verkoop adressen in Nederland en België. Bij deze Nordic Fire dealers vindt u een groot assortiment Nordic Fire CV houtkachels, pelletkachels, houtkachels en kookhaarden. U dient ingelogd te zijn om deze pagina te bekijken.


Heeft u nog geen account? Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat cv houtkachels, houtkachels en pelletkachels ontwikkelt, produceert en verkoopt via een .

Onze producten zijn bij onze vakbekwame. Voor meer informatie over de opstellingen van de. Wie kiest voor een houtkachel van Nordic Fire , kiest voor warmte, sfeer en comfort in huis. De CV houtkachels van het merk zijn toonaangevend op het gebied van pelletkachels, CV-haarden en houtkachels met de focus op service en kwaliteit. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt deze houtkachels op CV.


Re: Nordic fire - pelletkachels. Nordic Fire ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige kwaliteit cv houtkachels, houtkachels en pelletkachels in België, Nederland. De specialisten van Nordic Fire beschikken over heel veel ervaring in het installeren van houtkachels met CV aansluitingen normale houtkachels en pelletkachels.

De hoogte van de subsidie voor normale pelletkachels is € 5- per kW met een minimum subsidie van €50-. Deze subsitie geldt alleen voor de Nordic Fire pelletkachels. Hallo allemaal, Bij ons is gisteren onze eerst pelletkachel geplaatst. We hebben gekozen voor de Nordic Fire Milena, ( Ravelli milena) en zijn tot nu toe zeeeeeer tevreden. Moet nog wel het (gelukkig nederlandstalige) menu van de kachel leren.


De kachel had bij Nordic Fire al proefgedraai dus na het . Europese kachels zijn duurder maar beter. Wilt u dat wij een ander merk plaatsen? Dat kan op aanvraag, wij willen namelijk onze klanten de juiste kwaliteit kunnen waarborgen. De Ravelli pelletkachels worden in Nederland verkocht onder de naam Nordic Fire.


Bij ons kunt u deze prachtige pelletkachels nu ook verkrijgen. Bij Biokachels kunt u terecht voor een pelletkachel van hoge kwaliteit. Nu ook bij ons € 50- pelletkachel subsidie op alle pelletkachels. Vrijstaande houtkachels.


Wij zijn leverancier van vele merken pelletkachels waaronder o. In onze showroom vindt u een uitgebreidt assortiment met altijd meer dan pelletkachels waarvan vele brandend te zien zijn.

Bezoek onze showroom en overtuig uzelf, pelletkachel brandend te zien. Hij is vrijwel nergens te zien (behalve ergens in Noord-Groningen o.i.d). Thans overweeg ik een Nordic Fire Duo maar die is behoorlijk veel duurder. Afgelopen week een Nordic fire pelletkachel gekocht, deze wordt op korte termijn geïnstalleerd.


Nu op zoek naar de juise pellets. Via het internet ben ik uitgekomen op pellets via heizprofi-briketten. Wie van jullie heeft ervaring met deze pellets? Alvast dank voor de reacties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts