woensdag 17 mei 2017

Vanaf welke leeftijd vispas

Je wilt gaan vissen, goed plan! Maar vergeet je vergunning niet mee te nemen! Check zelf welke het beste bij jou past met de VISpas Check.


Volledige landelijke afdracht - Federatieve afdracht - Verenigingscontributie De vissende jeugd. Welke visvergunning hebben zij nu precies nodig? De belangrijkste wettelijke verandering is dat de leeftijd van jeugd verlaagd wordt met één jaar.

Onder jeugd wordt volgend jaar verstaan: jongeren met een leeftijd tot jaar. Je vindt daar het hele overzicht. Jeugdvissers krijgen meer mogelijkheden.


Als een sportvisser jonger dan jaar wil vissen zonder begeleiding of met meer dan één hengel heeft hij een jeugd VISpas nodig. De leeftijd van jaar is gekozen omdat jongeren zich vanaf deze leeftijd moeten kunnen legitimeren. Kinderen ouder dan jaar moeten wel een visvergunning aanvragen.


De peildatum voor de leeftijd is januari van het jaar. Ik vind die sites zo ontzettend wazig. Ik vond het juist geweldig dat die .

Als u sportvisser bent en geen lid van een aangesloten hengelsportvereniging vraagt u de Kleine VISpas aan. Met de Kleine VISpas mag u met één hengel en een beperkt aantal aassoorten in een beperkt aantal wateren vissen, waaronder Rivier de Noord. Vanaf welke leeftijd heb ik een visvergunning nodig? Nederland is bij uitstek een visland. Kinderen die op januari van het jaar jaar zijn moeten om te mogen vissen een Vispas hebben.


Zijn ze jonger dan is een JeugdVispas of een jeugdvergunning van de lokale vereniging voldoende. Wordt een kind jonger dan jaar begeleid door een volwassene . Hallo ik wil gaan vissen in de Oosterschelde langs de kant welke vispas heb ik daar voor nodig , ik vis met hengel ? Ja, ongeacht je leeftijd heb je een Vispas nodig. Daarmee mag je het hele . Er zijn verschillende uitvoeringen van de VISpas , afhankelijk van de viswateren, leeftijd en het aantal hengels of het aas waarmee gevist wordt. Voor iedereen is er een beschikbare VISpas welke aangeschaft kan . OP januari is bepalend). Welke mogelijkheden zijn er om met de juiste documenten te kunnen vissen?


Deze jeugd tot jaar betaalt voor de . De Winde verkoopt haar vergunningen. Het opzeggen van de Vispas of wel het opzeggen van. Nieuw lid geworden en dan?

Voorzitter van de HSV, Gerrit Sloot, legt uit dat het visrecht wat anders is dan een visvergunning. Inschrijfgeld nieuwe leden ( eenmalig, geld niet voor jeugdleden ) euro. Met een visvergunning kun je in heel . Abbonement op het Visblad euro per jaar. Dagvergunning voor de Buiten-Giessen, De Giessen en de Grote . Wil men in de Harderwijker of Ermelosche viswateren een hengeltje uitgooien dan is elke hengelaar, ongeacht de leeftijd , verplicht een VISpas bij zich te hebben.


Wordt gevist zonder de vereiste VISpas dan loopt men al gauw het risico van een fikse boete.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts