woensdag 3 mei 2017

Van maanen transport

En ook niet bij veel van de personeelsleden, aldus bestuurder Michiel Boer van FNV Bondgenoten. BARNEVELD - Er komt definitief geen doorstart voor het failliete van Maanen Transport uit Barneveld. In de memo van oktober meldt curator Sander Drijber dat het doek nu definitief gevallen is voor de.


Volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel werken er circa 1mensen bij het bedr. Realisatie: TiDi Graphics.

Specialist in levensmiddelenvervoer sinds vele jaren. Curator Sander Drijber heeft tegen transport -online. Als curator is aangesteld mr.


Het insolventienummer van deze zaak is F. Onlangs werd nog de speciaal transport-tak . Drie externe overnamekandidaten uit transportsector. Bij een voorlichtingsbijeenkomst, die vrijdagavond in Barneveld in het bijzijn van circa honderd personeelsleden werd gehouden verschafte curator Sander Drijber op een aantal punten .

Vrachtwagen met ton verfafval kanteld bij Valburg - Duration: 1:40. Van maanen transport Barneveld op Telefoonboek. Naast een van maanen transport vind je ook transport, veeteelt, bouw, autobedrijf, opslag. Wie nog een passend transportcadeau zoekt voor onder de kerstboom, kan nu stoppen met zoeken.


We vinden een nieuw onderkomen bij Van Reenen Transport in Barneveld. De eerste trailer in kleuren van Tranex is een feit, en wel die van Evert Schuurman. Dit bedrijf is niet langer gereferenceerd op Kompass. Bekijk locatie op de kaart. Uw prospectielijst aanmaken.


Online aankoop van bedrijvenlijst. Vijftien man personeel en twaalf speciale vrachtwagens gaan over naar transportbedrijf De Haan in Nijkerk. Dit is een strategische keuze. Dat zegt algemeen directeur Jurgen Mook van . Wat de oorzaak van dit faillissement is of wat de gevolgen voor het personeel zullen zijn, is niet bekend.


Het bedrijf beschikt over 25. Eén van de hallen beschikt over een bovenloopkraan voor het handlen van zware en lastige .

Producten en Diensten in d. Barneveld vindt u op Openingstijden. Van Maanen had echt een mooi voerpark. De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts