maandag 8 mei 2017

Kosten 3 wegklep vervangen

Zo moet er bij een Vaillant Solide HR Plus ketel een grafiet-pakkings-set worden vervangen aangezien die wordt beschadigd bij het openmaken van de ketel. Een defect aan uw weg klep of aan de motor ervan zorgt ervoor dat uw weg klep moet worden vervangen. Ook de motor is aparte te vervangen. De kosten van deze onderdelen zijn ook gering.


Het enige dat je zelf kunt repareren is het vervangen van het expansievat. Defecte Motor weg klep , € 5 €excl.

Wellicht kunt u via Intergas wel een de naam van een bedrijf komen wat uw driewegklep kan vervangen zodat u weer over goed werkende ketel kan beschikken. Deze reparatie hoeft niet zo heel veel te kosten. Daarna heel goed de voorwaarden van Feenstra lezen wat de mogelijkheden zijn als er sprake . U zoekt een 2-wegklep of - wegklep ? Bij Warmteservice vindt u altijd een groot assortiment.


Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Dit is een defecte driewegklep.


Het indrukken gaat te zwaar en de klep komt veel te langzaam omhoog.

Na een storing waarbij de ketel oververhit raakte bleek de oorzaak te liggen aan een vastgelopen. Deze is bij mij een paar weken geleden vervangen ,was twee minuten werk hooguit. Heb dan wel een huurhuis waarbij onderhoud van de ketel bij inzit,maar het leken mij de kosten niet?


De - weg klep voor onze ketel kostte €14( Atag Blauwe Engel) exclusief uurloon. Remeha Calenta CW- driewegklep halverwege? Ketelprobleem (vaillant) driewegklep?


Thermostaat vervangen voor een nieuwe , modulerende (andere pennetje aangesloten dus) Nog steeds probleem. Met de hand het CV gedeelte . Ik heb een Benraad BR24C ketel. Deze stookt de CV warm als ik warm water gebruik. Het is dus niet onredelijk dat het binnenwerk (de cartridge) van een driewegklep tijdens de levensduur van de cv ketel een keer vervangen moet worden.


De motor is minder storingsgevoelig. Je kan de slijtage in de driewegklep verminderen door een vuilafscheider te installeren. Ontwerpfout remeha cv ketel wie aansprakelijk?


Bleek uiteindelijk een defecte weg klep welke eenvoudig te vervangen zou moeten zijn. Mag een fabrikant of leverancier de klant opzadelen met de reparatie kosten en alleen de onderdeelkosten vergoeden? Type klus: CV-ketel installeren of vervangen. Soort woning: Twee-onder-een-.


Voor zover ik nu kan nagaan zou dit de driewegklep zelf, of de aansturende motor kunnen zijn.

Graag een opgave van de totale kosten. Hij levert voldoende warmte en is ook zuiniger dan de ketel die jaar oud was, maar dat weegt bij lange na niet op tegen de kosten die we inmiddels hebben gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts