vrijdag 19 mei 2017

Olielamp glas te koop

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Dia 53cm verzendkosten voor koper. Af te halen in Gentbrugge.


Om een optimaal gebruik te kunnen maken van uw olielamp is niet alleen de maat van het glas belangrijk maar ook de vorm. Het model van het glas bepaalt de vorm van de vlam in het glas. Kies een van onderstaande subcategorieën.

Cilinderglas of gasglas. Stelton olielamp Classic helder glas. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Ik heb een oude olielamp die me dierbaar is, heb even geen foto ervan maar vergelijk het maar met dit: foto. En omdat die dingen niet steeds makkelijker te krijgen zijn, zou ik er het liefst een paar kopen voor de zekerheid.


Goed zakendoen, het kostte euro per glas , viel me alles mee. Prijs eventuele verzending is niet inbegrepen. Buikglazen, Peerglazen, Kneepglazen, Oliebranders met katoen lonten dat zijn lonten voor een olielamp en katoenen lont voor branders ook wel lonthouder olielamp genoemd.

Buikglas voor olielamp , kneepglas voor olielamp , peerglas voor olielamp , olielamp glas kopen , online bestellen kopen in onze webwinkel en . Deze prachtige moderne glazen olielampen zijn een genot om te zien branden op je salon- of tuintafel. Vanwege hun mooie design staan de olielampjes ook mooi als decoratie op bijvoorbeeld je dressoir of schouw. Antieke olielamp met uniek helder glas en messing met marmer. Dit object staat in de veiling bij. Te koop staande koperen olielamp hoogte ongeveer centimeter Kosmo.


Leuke olielampjes uit grootmoeders tijd. Olielampen , Olielampglazen. Groot en klein nog prima te gebruiken met moderne lampenolie. Ook losse glazen en stukjes lont van mm breed te koop voor olielampen. Klein staand olielampje blauw incl.


Een mooie kleine staande olielamp. Petroleumstel pit (25cm). Foto van Rechaud katoen. Lampenglas Sampan klein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts