dinsdag 16 mei 2017

Activiteitencentrum de korf

Inmiddels is De Korf uitgegroeid tot een veelzijdig activiteitencentrum , waarbij we ons best doen om voor ieder wat wils aan te bieden. Arrangementen rond onze populaire bowling zijn daarbij onze specialiteit, maar dit is zeker niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Een vergadering met aansluitend een goed . Welkom bij bowlingcentrum De Korf te Leusden RESERVEER NU.


Ons bowlingcentrum beschikt over acht volautomatische bowlingbanen, waarbij de score volledig computergestuurd is. Bij de bowlingbanen is een gezellige bar en zijn zitjes aanwezig waar u onder het genot van een drankje en een hapje nog kunt .

Restaurant La Corbeille. Barbecue- en Tafelgrillrestaurant La Corbeille is uitstekend geschikt voor grote en kleine gezelschappen. In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van onze specialiteit tafelgrill of barbecue.


Ook kunt u voor uw bedrijfs- of familiefeest, met minimaal personen, deze sfeervolle . NB: voor grote groepen openingstijden in overleg. Openingstijden Café Monet. Ook voor de combinatie van bowlen en eten bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze arrangementen kunt u voor een aantrekkelijke prijs sportief bezig zijn én genieten van lekkernijen in ons restaurant.


Alle bestellingen dienen dagen van tevoren aan ons te worden opgegeven.

De sporthal kan eventueel in drie gelijke delen worden verdeeld middels de aanwezige scheidingswanden. Er zijn vier kleedkamers met douches . Het activiteitencentrum de Korf ligt in het centrum van Leusden en herbergt een: bowlingcentrum. ACTIVITEITENCENTRUM DE KORF.


Wijkactiviteitencentrum De Korf in Steenwijk-West is gevestigd in multifunctioneel centrum De Zuidwester. Meteen rechtsaf in de hal. De Korf organiseert verschillende vaste activiteiten: biljarten, darten, kaarten en bingo, maar ook eenmalige evenementen.


Hier vindt u een overzicht . Bij De Korf in Leusden kun je met je vrienden of familie heerlijk een avondje bowlen! Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. Activiteitencentrum De Korf beschikt over acht volautomatische bowlingbanen. De score wordt in De Korf - in Leusden, vlakbij Amersfoort - op de volautomatische bowlingbanen volledig door de computer gestuurd. Bijzonder aanbevolen is de combinatie van bowlen en een hapje eten in restaurant La Corbeille of in . Het gezellige café Monet met de alom geprezen saté, het steengril-en barbecuerestaurant La Corbeille, de ruime zaal Le Panier, de sportbar en de drukbezochte bowlingbaan.


Het is allemaal te vinden onder het dak van activiteitencentrum De Korf. Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf.


Met het kinderarrangement kunnen de kinderen voor een aantrekkelijke prijs sportief bezig zijn én genieten van lekkere snacks na afloop.

U kunt ons ook vinden onze fietsroutenetwerk app.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts