maandag 8 mei 2017

Stromingsschakelaar intergas hre

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs.


Ketelonderdelen vervangen?

Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer. Intergas cv ketel onderdelen: Laagste totaalprijs, ruime keuze in verwarming,. Deze zal dus vervangen moeten worden.


Een Intergas CV-ketel geeft een storing aan indien het storingslampje (2) rood knippert. Een kapotte of vervuilde stromingsschakelaar registreert geen stroming en levert dus geen warm water af, terwijl de ketel wel opwarmt. Helaas hebben wij niets gevonden voor Intergas stromingsschakelaar.


Onderdeel zal je moeten vervangen.

Neem aan dat het een intergas ketel is. Gladjanus was me voor met het onderdeel. Let op: Geschikt voor toestellen voorzien van een ventilator met losse venturi.


Stromingsschakelaar zit niet in het cv-circuit, . Zie ook afbeelding op blz. De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. De vorige HR ketel had dit probleem niet, de leidingen zijn niet veranderd. Alleen een nieuwe waterslagdemper die hier wel nodig is.


OPLOSSING: Intergas is langsgeweest en een aantal zaken nagekeken en vervangen. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel dit installatievoorschrift zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift bij het. De Intergas Kombi Kompakt HRE gaswandketel is een gesloten toestel.


Alle Intergas Cv ketel onderdelen voor de laagste prijs en gratis geleverd. Sinds vorige week regelmatig storingen (code 11) die weliswaar door te resetten kon worden opgelost, echter gisteren door monteur stromingsschakelaar vervangen. Problemen deden zich voor bij het gebruik van .

Er is een sensorfout in sensor de aanvoersensor. Ontlucht de ketel en cv-installatie. Mogelijk zit er lucht in de installatie. AFDICHTRING VOORDEKSEL KK HRE INTERGAS. STROMINGSSCHAKELAAR SIKA .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts