vrijdag 19 mei 2017

Uponor rtm

Lernen Sie die neue RTM Technologie kennen. De RTM technologie met geïntegreerde persfunctie is uitermate geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Van messing vertin met geïntegreerde persfunctie, persmarkering en kleurcodering. Toe te passen zonder persgereedschap.


Buis recht afknippen, calibreren ( zie calibreerdoorn ) , insteken tot u klikt hoort en klaar!

Bij het inschuiven van de buis in de fitting wordt de veiligheidsvergrendeling uit de persring losgemaakt. Te gebruiken voor water en CV. Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 50. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


De RTM fitting bespaart de nodige tijd en maakt pers gereedschap overbodig. De fitting kan zowel voor drink water als cv systemen gebruikt worden. De onderneming is actief in tal van markten in de bouwsector – van woning- en kantoorgebouwen .

Meerlagenleiding met betrouwbaar gelaste aluminiumlaag. Uponor Unipipe RTM fitting kopen? RTM snel koppeling voor bevestiging van uponor buis zonder hulpgereedschap.


Fittingtechnologie zonder gereedschap. Vind uponor rtm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop uponor rtm bij de online bouwmarkt van Zeeland. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland.


Geïntegreerde persfunctie. Snel en veilig verbindingen maken. Na het afsnijden en kalibreren wordt de leiding in de RTM-fitting. Het persen is heel eenvoudig. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! In totaal vindt u hier zelfs méér dan 5. Het revolutionaire fittingconcept zorgt voor perfecte verbindingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts