woensdag 10 mei 2017

Ziggo twitter

Wij staan klaar voor al je servicevragen (ook op feestdagen). Handbal_NL tweeted: Handballiefhebbers opgelet! See what people are saying and join the conversation. Concert venue in Amsterdam.


Follow us for the ultimate live concert experience.

Inspired by Live Music. Releases van series, de beste filmquotes en kijktips voor een goede filmavond. Wat voor ondernemer u ook bent, u bent altijd op zoek naar verbinding met een nieuwe klant, collega of partner.


Ziggo helpt hier graag bij. Maar app steeds opnieuw moeten installeren is geen oplossing. Op deze pagina lees je hoe je de app gebruikt op je Mediabox XL. Game of Thrones, trending, twitter.

Nu is seizoen eindelijk los! Wij laten zien wat er fout gaat. Pas na een kwartier was die niet meer zichtbaar voor de rest van Nederland. Dat was te volgen op het sociale medium.


Match 3e voorronde Champions League. Twitter ontploft met leedvermaak. Zo laten bijvoorbeeld supporters van PSV massaal weten not amused te zijn. De Red Bull-coureur won zondag in Maleisië de tweede Formule 1-race van zijn leven. Robert Doornbos zal in de studio de race . Komt dit ook bij KPN of is het er al?


Total of replies and quotes found. All Replies Quotes Retweeters. Gevatte quotes, fitties, handige nieuwtjes en virals. Wij tonen je elke ochtend de leukste en meest gedeelde tweets.


Ook daar kunnen naast zender en ontvanger ook medewerkers van een provider bij de informatie.

Tenzij je natuurlijk PGP ofzo gebruikt. Principe is niet veel anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts