vrijdag 12 mei 2017

Pizza middelburg dauwendaele

Pizzeria mamma mia Middelburg , Middelburg. Enige minpuntje was dat de pizza eigenlijk veel te groot was. Diep verscholen in het overdekte winkelcentrum van de wijk Dauwendaele in Middelburg zit me toch iets lekkers!


Een van de meest verstopte pareltjes van Middelburg , Zeeland! Als je het van de buitenkant ziet heb je kans dat je voorbij loopt en niet echt in . Op advies van vrienden wezen eten bij dit verborgen pareltje in Middelburg.

Voor het eerst mamma mia bezocht, nadat het door iemand was aangeraden. Ook even de recensies gelezen. Echt lekker gegeten voor een goede prijs.


Vooraf een aantal verschillende hapjes, hoofdgerecht lasagna en pizza , beide goed. Maar de tiramisu (zelfgemaakt uiteraard) was het hoogtepunt . Volgende keer eten we buiten de kaart om. Mamma Mia, Middelburg : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Mamma Mia, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Een prima pizza voor een redelijke prijs.

Niet echt speciaal maar goed genoeg voor en snelle hap. Om te gaan eten nogal ongezellig met de afhaalpizza in dezelfde ruimte. Als je de buitenkant ziet, heb je grote kans dat je voorbij loopt. Maar dan zul je nooit weten wat je mist en sinds afgelopen week weet ik dus precies wat je mist! Aan de Vrijlandstraat in Middelburg , bijna halverwege het overdekte winkelcentrum van het stadsdeel Dauwendaele , zit Italiaans restaurant . Kom in alle rust genieten van lekkere Italiaanse gerechten tegen een eerlijke prijs- kwaliteit verhouding.


Niet volgens de regels, niet te fancy, niet in een hokje te stoppen maar gewoon lekker eten in een . La Piccola Italia Middelburg. Hope you will spend it with us! Wij zijn vanaf eerste kerst een weekje . Een Italiaans restaurant c. Winkelcentrum Dauwendaele Vrijlandstraat in Middelburg. Gaetano is ook eigenaar van pizzeria Mamma Mia in het winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg. Il Pranzo wordt uitgebaat door dochter Giorgia.


De overval op het filiaal aan de Zusterstraat vond vermoedelijk rond sluitingstijd (2uur) plaats. Op het moment van de overval waren er drie . De openingstijden van alle vestigingen van Dominos Pizza in Middelburg vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts