dinsdag 16 mei 2017

Bizobike test

Greet Termote uit Gooik fietst gaat graag met de fiets op ontdekking maar soms is dat toch te zwaar. Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams -Brabant West-Vlaanderen Selecteer een regio. Bekijk hier de ervaringen, beoordelingen en reviews van BIZOBIKE. De vakantietijd breekt weer bijna aan, voor veel mensen een reden om op zoek te gaan naar een vouwfiets voor op de camping of de boot.


En waarom dan niet meteen een elektrische vouwfiets? Om dit doel te kunnen bereiken focust het Belgisch bedrijf zich op het ontwerpen van kwalitatieve vouwfietsen aan een aantrekkelijke prijs.

De merken hier voorgeselecteerd ken ik niet en komen ook niet voor in de diverse tests die te vinden zijn. E-motion Fiets je vaak lange afstanden? Dan biedt de elektrische BIZOBIKE uitkomst.


Met trapondersteuning kost fietsen minder energie en heuvelop of bij tegenwind is de trapondersteuning een bijzonder prettige bi. Een aanrader voor de mensen die iets speciaals en net dat ietsje meer willen. Overtuig u zelf en doe een test. Heel goede fietservaring.


Goeie zithouding en hoogte stuur en zadel perfekt aan te passen. Ook zonder ondersteuning rijden ze heel soepel.

BIZOBIKE MIESTY BELLO De ideale elektrische vouwfiets mee te nemen in de auto, caravan of het openbaar vervoer door zijn lichte gewicht en het makkelijke opvouwsysteem. In slechts seconden krijg je de Miesty Bello opgevouwen om overal mee naar toe te nemen. Je kan zo'n vouwfiets ook huren voor een paar dagen of weken. Brompton testen of huren? Carol of the BellsGerry Litwin.


Test Beixo X- Town vouwfietsOp Pad. Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speed pedelecs en e- mountainbikes, en alle gelegenheid om die uit te testen. Dat is E-bike Challenge, hét belevingsevent voor iedereen die zich oriënteert. Maak het fietsendieven niet te makkelijk en schaf een extra fietsslot aan . Bizobike - One Team - One Passion Bizobike. Dit model heeft een totaalgewicht van 2kg.


De motor wordt aangedreven via een krachtsensor die . Al van bij hun opstart trokken zij de kaart van de e-bike, maar dan in een plooiversie. Dat hij daarbij zijn hand niet overspeelde, dankt zaakvoerder Bjorn aan de combinatie van een meer dan gezonde dosis durf en een uitstekend product. Va invitam la un test -ride pentru a va convinge.


De samenwerking wordt gelanceerd naar aanleiding van de fietsbeurs Velofolies in Kortrijk Expo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts