dinsdag 23 mei 2017

Sturing zonneboiler

Roth zonnesturing voor zonneboilers en zonnesystemen. Het bepalen van een zonnesturing bij uw systeem is van groot belang voor de efficiëntie van het zonnesysteem. Uitgebreide zonneboiler besturing. Deze zonneboiler besturing is helemaal compleet inclusief sensoren.


Er zijn maal een PT10element voor collectoren die in verschillende configuraties staan. Ook zijn er sensoren voor boilers. Tevens is het mogelijk om met een weg klep tussen de boilers te schakelen.


Zelf heb ik een zonneboiler van ATAG. De elektronica bestaat uit een microcontroller met interne ADconverter die PT1temperatuur sensors uitleest. Als de collector graden warmer is dan de boiler wordt de pomp aangezet. Is het temperatuurverschil gedaald tot kleiner dan graden, dan wordt de . Zonne-energie is evenals aardwarmte vrijwel onbeperkt beschikbaar.


Dit betekent dus, dat als je zonne-energie kunt opvangen, deze energie gebruikt kan worden voor het opwekken van elektriciteit en voor het verwarmen van warmwater. Een donker oppervlak absorbeert het licht dat op dit . Hallo, Wij zijn een verbouwing aan het doen en hebben een vraag over deze sturing. De zonneboiler is afkomstig van Verisol, een 4liter met spiralen waarvan er één gebruikt wordt voor de panelen. Het tweede spiraal heeft een uit wissel capaciteit van kw.


Voorlopig ben ik afgestapt van het idee . DAALDEROP SOLAR ZONNEBOILER INOX 3liter MET STURING 118-2132. Post by forumup Sun May 2 206:pm. Deze post is overgenomen van het oude forum. De oorspronklijke author was damst.


Zie ook a href=http://www. Als de naverwarming in het voorraadvat zelf gebeurt, moet de regeling voor het in- en uitschakelen van de zonneboilerinstallatie ook de naverwarming (de cv-ketel dus) perfect sturen. Een voorbeeld: als de temperatuur in het voorraadvat te laag is, hoeft de ketel niet automatisch bij te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts