woensdag 24 mei 2017

Danfoss thermostaatknop demonteren

In dit filmpje demonstreren wij hoe je de thermostaatkranen van Comap, Danfoss , Heimeier, Herz en. Er zit een ontgrendelingsknopje. Deze moet je indrukken en dan de ring draaien. Voor het monteren en demonteren zet je de thermostaatknop geheel open. Dit gaat een stuk makkelijker doordat het element niet tegen de kraan drukt door de veerkracht.


Woningen › Zo werkt dat!

Ziet u messing, dan niet inregelbaar. Kunststof of aluminium wel. U kunt ook een foto maken, en die laten beoordelen. Daarna de knop weer terugzetten. Een Danfoss thermostaatkraan is.


Ik heb een Danfoss thermostaat-radiatorkraan gekocht, maar per ongeluk de regelkop 1graden verkeerd op de kraan gedrukt (klikt in), zodat niet de goeie cijfers voor het afleesstreepje staan. Gewoon er weer af trekken lukt niet, heb ik gemerkt. Wie weet een manier om de regelkop er weer af te krijgen .

Hans-van-Unnik antwoordt op het onderwerp: Verwijderen knop thermostatische kraan. Dit werkt goe als je eenmaal het probleem hebt dan zal de volgende keer dat hij weer vast zit steeds vaker voorkomen, een beetje wd als het weer gangbaar is helpt. Heb je danfoss dan kun je de pen met de . Wat is het verschil met een handkraan? Hoe werkt een thermostaatkraan ? En kan iedere domme thermostaatkraan veranderd worden in een slimme thermostaatkraan ? Het verschil tussen thermostaatkraan en handkraan.


Met een thermostaatkraan kun je de gewenste temperatuur in de kamer . Je kan gewoon de voetventielen dichtdraaien, dan zit er geen druk meer op en kan je de thermostaatkraan demonteren. De thermostaatkraan van een van de radiatoren is defekt, draait door. Hoe kan ik deze eraf halen en vervangen voor een nieuwe? Alvast bedankt voor de rea.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik krijg de thermostaat knop niet meer terug op de aansluiting. In de handleiding wordt een anti diefstal pinnetje genoemd ? Zou dat het kunnen zijn?


Danfoss brengt een nieuw gamma radiatorthermostaten en kraanhuizen op de markt die de perceptie dat een thermostaat niet meer is dan een noodzakelijk toebehoren uitdaagt.

Bedankt dat u een Danfoss product heeft gekocht. Probeer de thermostaat niet te demonteren. Ik heb een radiator in de garage die niet warm wordt, ik heb de Danfoss thermostaat kraan er even afgehaald en er weer op geklikt, zonder resultaat.


Nu wil ik eigenlijk de kraan vervangen, maar krijg hem er op eens niet meer af, binnen ring wil niet meer draaien, kan het zijn dat ik een borging heb . Een thermostaatkraan is een radiatorkraan die reageert op temperatuur. Als het afkoelt in een ruimte, gaat de kraan automatisch open zodat de radiator warm wordt en de temperatuur stijgt. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, sluit de thermostaatkraan de waterinlaat waardoor de radiator niet langer warm wordt. Danfoss radiatorthermostaten zijn vervaardigd vol- gens hoge, volledig aan de nieuwe Europese norm EN.


RAVL- of RAV-afsluiter het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts