donderdag 4 mei 2017

Extraflame viviana review

Supersympatieke gasten totdat de bestelbon getekend was. Van toen af was ik een nummer. De kachel heeft een maand gebrand en toen was het over. Ik zou graag een Nordica Extraflame Viviana plus aanschaffen, deze is beste koop van Test Aankoop. Mijn buur heeft een Palazetti en doet het onderhoud zelf.


Ik ben redelijk handig en kan zelf ook reparaties uitvoeren.

Heb gezien op de webshop dat onderdelen beschikbaar zijn dus dat komt goed. NORDICA EXTRAFLAME VIVIANA EVO. Merk: Nordica Extraflame. Prijs per maand: € 3x maand excl.


Gespreide betaling per maand is mogelijk). Mijn voorkeur heeft echter een CV pelletkachel. In de subsidielijst ( pelletkachel - vloeistof) zie ik ook de La Nordica Extraflame Duchessa . De pelletkachel VIVIANA is de optimale oplossing voor verwarming welke ontstaan is uit de meest geavanceerde technologie.

Absolute veiligheid die de warmte van de vlam u kan geven. De pelletkachel Viviana is leverbaar in verschillende kleuren gelakt stalen bekleding en de unieke Majolica keramische bovenklep. Nordica,Nordica Extraflame,Extraflame Ketty,Extraflame Giusy,Extraflame Giusy plus,Extraflame Serafina, Extraflame Viviana ,Extraflame Graziosa Staal, Extraflame Sibilla, Extraflame Viviana Plus,Extraflame Graziosa Staal Plus, Extraflame Novella,Extraflame Annabella,Extraflame Irma,Extraflame Sibilla Plus, Extraflame . Extraflame pelletkachel slideshow van een klein deel van ons assortiment pelletkachels zoals de. Kleuren: Beige, Bordeaux, Zwart Vermogen: – kW-N – 1kW-M kw. Inhoud reservoir: kg.


Vind extraflame op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Afmetingen: 4x 8x 4mm. B, en is uitgerust met een afstandsbediening en ruimteventilator. De kleuren: zwart, beige en . Opties: Zwart, bordeaux of beige.


Vierkante meter: 90m² of 258m³. Capaciteit: 18KG Pellets. Pelletkachel met mogelijkheid tot kanalisatie: Vermogen: 11KW.


Met behulp van de laatste nieuwe technologieën, duurzame materialen en jarenlange praktijkervaring maakt La Nordica Extraflame Group de meest elegante, gebruiksvriendelijke en ecologische pelletkachels in Europa. Alle kachels worden aan de strengste testen onderworpen om hun klanten optimaal van dienst te zijn.

Gsystems, Belgische invoerder vr Extraflame. Deze Italiaanse topmerken blinken uit in comfort en zijn bijzonder stil in gebruik. Het hoge rendement zorgt voor een fikse besparing op de energiekosten en bovendien zorgen ze ook voor een . Deze pelletkachels staan te branden bij mijn klanten.


Punto Fuoco Lory kWDe pelletkachel “Punto Fuoco Lory” is een kachel geproduceerd door Eva.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts