vrijdag 19 mei 2017

Weeronline buienradar

Weersverwachting tot dagen vooruit voor Ede. Een gebied met lichte regen en motregen breidt zich over het land uit. De regen trekt vannacht naar Duitsland weg.


Morgen en maandag verlopen uitermate zacht met 10- graden. Daarbij is het grijs en valt af en toe motregen. Daarna wordt het wat kouder .

Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer! Een overzicht van de weersverwachting voor De Bilt. De actuele weersomstandigheden voor meer dan miljoen plaatsen.


Waar je ook bent en precies zoals jij het wilt. Het weer in één oogopslag! Met behulp van verschillende kwalitatieve databronnen en ons eigen team van meteorologen wordt een nauwkeurige weersverwachting opgemaakt. Bepaal zelf wat je ziet.


Weeronline is een van de meer gelikte weer-apps, die bovendien vaak van nieuwe functies wordt voorzien.

Zo kun je een buienradar , pollenradar of een neerslaggrafiek toevoegen . Ik heb al weken last van buienradar buien. En ben ik steeds weer verbaasd dat het altijd een paar uur later net weer anders is dan voorspeld. Waardoor ik precies op het verkeerde moment op de fiets naar de. AV Castricum, Castricum.


De officiële Weeronline extensie. Altijd het laatste weer en buienradar met één druk op de knop! Bekijk ook de buienradar.


Je ziet dan heel handig in een grafiek hoe laat er hoeveel neerslag wordt verwacht en of het licht, gematigd of zwaar is. Vind ik veel duidelijker dan die wolk die over Nederland vliegt te bestuderen. Die optie zit wel op de app als je dat prettig vindt).


Onze kinderen doen straks weer mee aan de strandloop. Ik dacht ik kijk even of het rond die tijd droog is. Volgens weeronline krijgen we rond half precies een dikke bui, en volgens buienradar blijft het lekker droog.


Kijken wie er straks gelijk blijkt te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts