woensdag 31 mei 2017

Honeywell thermostaat foutmelding f5

Foutmelding : FTe hoge aanvoer-temperatuur. De maximaalthermostaat is aangesproken. De thermostaat moet handmatig gerest worden. Draai de helft van alle radiatoren open en reset de ketel.


Thermostaat geeft foutmelding F5. Ketel functioneert niet meer.

Gedetailleerde omschrijving: Mijn cv is ermee gestopt. Hij is nooit fatsoenlijk gevuld en ontlucht en doet na paar maanden goed functioneren niets meer. Op de thermostaat staat de melding F5. Sinds enkele weken met regelmaat Fstoring en enkele keer Fstoring. Vermoedelijk is de condensafvoer verstopt en daardoor ontsteekt de vlam onvoldoende.


Probleem komt steeds vaker voor. Is tijdelijk te verhelpen door de resetknop in te drukken, . Wij heben een centrale verwarming op lucht, geregeld door een Honeywell thermostaat type Modulation.

Regelmatig springt enkel. Waardeer dit antwoord (90) Misbruik melden. Kent u iemand die het antwoord . Na het installeren en vullen van mijn nieuwe awb thermomaster ketel sloeg deze meteen in storing ( f) in het boekje staat dat de pomp dan stuk is of vast staat. Maar na controle bleek de pomp gewoon te werken.


Is het wel een Fmelding of is het misschien een Fmelding, Fmelding is niet terug te vinden. Als het om een Fmelding gaat dan is het een ventilatorfout, een F storing is in ieder geval een blokkerende storing die u zelf niet op kunt lossen bel hiervoor dan ook een servicemonteur. Ik zie een E in de display van mijn thermostaat. Kan ik van deze thermostaten aan dezelfde ketel monteren, zodat ik zowel boven als beneden een thermostaat heb hangen?


Nee, dat is bij modulerende. Mijn Round Modulation geeft een knipperende “ F ” aan. Wat is hier de oorzaak van? Remeha heeft geen specifieke uitleg van storingen.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Zie hiervoor eventueel de gebruiksaanwijzing. Mijn T87M geeft een knipperende “ F ” aan.


Deze handleiding wordt regelmatig bijgewerkt. Door uw ervaringen en eventuele nuttige tips kunnen wij deze storingssleutel goed onderhouden, wij zullen u dank- baar zijn wanneer dit u .

Uw Intergas CV-ketel geeft een storingscode, wat nu? De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen. De meest voorkomende Intergas storingscodes worden op deze pagina uitgebreid toegelicht. Met het toestel dat u gaat plaatsen, installeert u een kwaliteitsproduct.


Ondanks de bekendheid van het. AWB-concept, heeft deze ketel zaken die nieuw voor u zullen zijn. Lees daarom goed de bijgevoegde instructies. De tijd die u daaraan besteedt, wint u terug bij het installeren.


Daarnaast kan een goede uitleg aan de. The Room Unit incorporates the room thermostat function and must be located in a main living area. Do not position directly above or adjacent to a radiator. Warmhoudstandschakeling. Rode LED (storingsindicator).


K Groene LED (spanningsindicator). Goedenavond allemaal, Vandaag heb ik een nieuwe (lees: 2ehandse, van mn pa gekregen) thermostaat gekregen. Een CV-ketel storing is zeer vervelend.


Er komt geen warm water meer uit de kraan en de verwarming wordt niet meer warm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts