vrijdag 26 december 2014

Android widgets instellen

Wat zijn apps en widgets ? Een voorbeeld van een app is S Health. Met die applicatie kun je je sport activiteiten bijhouden. Ook Whatsapp is een app.


Een widget is een sneltoets op je startscherm van een app. Als u snel uw favoriete content wilt weergeven, kunt u de startschermen aanpassen.

Android widgets instellen. Vervolgens krijg je een lange lijst met beschikbare . Na het opstarten is dit het eerste scherm dat je ziet, en voor een groot deel van het tablet-gebruik zul je alleen vanuit een van de homescreens navigeren . Startscherm aanpassen - apps en widgets toevoegen en verwijderen. Het biedt ook de huidige weersomstandigheden, relatieve luchtvochtighei luchtdruk, zichtbaarheid . Deze schermen worden het meest . Kun je eens lang drukken op je homescherm, als het goed is moet er dan een menu tevoorschijn komen onderaan je scherm.


Laat je even weten of het is gelukt . De Samsung Galaxy Sheeft een start- of thuisscherm waarvan je alles kan openen.

Het startscherm kan uit verschillende vensters bestaan en je kan er pictogrammen (snelkoppelingen) en widgets op plaatsen. Je bekijkt de verschillende vensters van het startscherm door naar links of rechts te vegen met. Hier springt Quidgets mooi op in.


Nougat is het menu met snelle instellingen. Om verwarring te voorkomen de . Sommige widgets vragen nog enkele instellingen in te geven. Ik vind deze uitvoering helemaal niks en ik heb binnen de instellingen alles al geprobeerd in de optie vergrendelscherm en beveiliging, display (thema en achtergronden) etc. Ik heb ook de klantenservice van samsung mobile er al over gebeld maar dan krijg je gewoon iemand van een call center aan de . Ik kan nergens vinden of er een manier is om widgets op je lockscreen te locken.


Widgets zijn handige toevoegingen aan de Speakap netwerktijdlijn. Momenteel zijn er drie widgets beschikbaar. Het uiterlijk en gedrag van sommige live achtergronden kun je met de knop Instellingen configureren. Je kunt nu een extra widget instellen voor onder die balk. Ze functioneren tevens als snelkoppelingen.


Met de widget Weer kunt u bijvoorbeeld basisinformatie over het weer direct op uw startscherm bekijken. Waar deze instellingen staan, verschilt per telefoon. Installeer een widget op je startscherm om mobiele data snel in- en uit te . Een handige optie binnenin de instellingen is een previewfunctie (het oogsymbool), waarmee je je wijzigingen vooraf kunt bekijken op je startscherm.


De instellingen van de widget wijzigen.

Je kunt de basisinstellingen van sommige widgets aanpassen. Houd een widget op het beginscherm ingedrukt en sleep hem vervolgens naar. Als je vervolgens in de instellingen van het startscherm terecht komt, kies je Widgets.


In het Widgets scherm zoek je de Contacten widget. Op de Galaxy Sheb je deze in drie varianten: Contacten, Direct bericht en Rechtstreeks . Natuurlijk wil je niet die saaie standaardachtergrond en wil je handige widgets om je inbox in de gaten te houden, muziek te bedienen of nieuwskoppen te lezen. Dit kun je heel eenvoudig instellen door een leeg plekje op je startscherm te zoeken en kort ingedrukt te houden. Onderin verschijnen een paar opties: wanneer . Daarnaast is er een nieuwe widget beschikbaar die, zodra de schermbeveiliging ingeschakeld wordt, de actuele weerssituatie toont.


In de komende maanden zullen we de app verder uitbreiden met nog meer nieuwe functionaliteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts