donderdag 4 december 2014

Truma boiler rood lampje

Natuurlijk heb ik de gastoevoer gecontroleerd op eventuele lucht in de leiding en uiteraard zijn ook de gasflessen voldoende gevuld. Bij het starten van de boiler hoor ik wel het bekende getik maar het lampje begint dan rood te branden in plaats van groen. Zou een defecte printplaat de oorzaak kunnen . Monique ten Hoeve mon.


De boiler is gevuld met water en er staat gas op ook is de spanning op de boiler 1volt! Glaszekering nagekeken en ook die is heel, Als ik de schakelaar op de thermostaat aanzet dan branden de groene en de rode lamp ongeveer seconde en gaan dan allebei .

Goedenavon ik heb een caravelair 6. Frankrijk voor het renoveren van mijn huis. Nu gaat de warmwaterboiler niet meer aan, in de beschrijving van Truma staat dat als na seconden het rode lampje gaat branden en je een tweede klik hoort, het dan aan de gastoevoer . Reageer op deze vraag Misbruik melden. De meeste motorhomes beschikken over een Truma Combi verwarming.


Dit systeem werkt op gas of diesel en is. In dit geval dient het systeem in de off stand. Tijdschakelklok ZUCB (toebehoren).

Binnentemperatuurvoeler. Gasfles of snelsluitende klep in de gastoevoerlei-. Bij een storing licht de rode LED (d) op. Wink Maar zou je aanraden op de print de zekering te checken. Het rode lampje gaat branden als er wél gas is maar hij onsteekt niet.


Bij oudere campers moet je ook de boiler met de hand leeg laten lopen door een kraantje open te draaien. Brandt het rode controlelampje dan is er een storing in het systeem. Wij feliciteren u van harte met uw nieuwe camper en spreken onze dank uit dat u voor een kwaliteitsproduct hebt gekozen van de firma Dethleffs. Nou Hendrik ik heb naar de zekering gekeken ( getest en schoongemaakt) maar dit is allemaal goed maar hij doet het nog niet. Wanneer het rode en het groene lampje tegelijkertijd branden, is de boiler niet binnen de normale periode van.


Spuitbussen en licht ontvlambare materialen mogen niet achter of naast de verwarming worden bewaard. De groene hoofdaansluiting is voorzien van. Boiler tank Heatek 6L RVS. Een veel voorkomend probleem in de caravanmarkt is vanaf nu verleden tijd: U haalt de caravan uit de winterstalling , vult de watertank en een aanzienlijke hoeveelheid water stroomt uw caravan in. Zet de boiler nooit aan.


Verwijder de schoorsteen-. Als het rood lichtje blijft flikkeren, wil dit zeggen dat de spanning van uw batterijen te laag is en dat U de batterij. Bakplaat voor buiten EASY CHEF p.

Tijdens het normaal opwarmen van de boiler zou het groene lampje moeten blijven branden. Probleem electrische boiler Ariston - Bouwforum - Livios Van mijn Ariston Ayvma Protech 1branden vandaag lichtjes ipv . Na uitvoerige cursus en examen is onze monteur hiervoor geslaagd. Vind truma boiler op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Na een storing dient u het systeem altijd eerst uit te zetten en dan opnieuw aan om de . Ik had net als de vorige eigenaar advies ingewonnen. Doe ook de warmwaterkranen open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts