woensdag 10 december 2014

Race spelletjes

Onder andere Uphill Rush, Lose the Heat, Traffic Slam en Motorcross. Speel Gratis, en veel Plezier! Deze site staat helemaal vol met stoere race spelletjes die allemaal gratis online te spelen zijn. Race games op Spelletjes.


We hebben tientallen race spelletjes dus keus genoeg. Kies een race spel en speel direct online!

De leukste online racesspelletjes op Spelletjes voor Kinderen. Leuke online kinderspelletjes spelen. Ben jij de snelste coureur op de baan? Dit genre is een van de oudste computerspelgenres.


Verwant hieraan zijn de meer realistische racesimulaties. Het genre is vooral geliefd bij arcadespellen, waarbij de besturing vaak bestaat uit een . In het kort: Zet je fiets aan de kant en stap achter het stuur van een coole raceauto, een rekenraceauto. De auto in dit spel loopt niet op benzine maar op keersommen.

Hoe meer goede antwoorden jij aanklikt hoe sneller de auto gaat rijden maar kijk uit want jouw tegenstanders proberen natuurlijk . Er zijn verschillende soorten race games. In de meeste spellen moet je met een auto racen, maar met een motor of boot komt ook vaak voor! Het Klokhuis maakt geschiedenis. Dan zijn de race spelletjes zeker wat voor jou!


Kies uit karakters uit bekende Mario wereld en race door een reeks van platform stijl parcours en wees sneller dan je mede coureurs. Je verzamelt bonussen tijdens de verschillende levels en je kunt ook upgrades kopen tussen de levels. Op een makkelijke en kindvriendelijke manier spelletjes spelen op je PC, Tablet en mobiel.


Hier kun je heel goedkoop de leukste Wii spellen kopen al vanaf €-. Op alle games geven wij 1 garantie. En ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld retour! Veel(bijna alle) spellen die ik tegenkom zijn gebaseerd op de sensors die de beweging naar links of rechts aanvoelen.


Ik zoek een spel met een stuurtje of joystickje. Ik bedoel tegenwoordig lijken spelletjes wel een race simulator. Algaande leren jongeren virtueel wat ze kunnen verwachten als ze (virtueel) op een bepaalde manier de bocht om zeilen.


Op zich dus een goede les methode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts