dinsdag 23 december 2014

Remeha evita review

Het is een energie- besparend alternatief voor de huidige cv- ketels. Het toestel bestaat uit een HR cv-ketel en een stirlingmotor. Wanneer de cv-ketel werkt om warmte voor de centrale verwarming en warm tapwater te . Hiermee is de Nederlandse cv-ketelfabrikant uit Apeldoorn de eerste die, na jaren intensief en op grote schaal testen, een volledig uitontwikkelde HRe-ketel op de markt brengt.


De Remeha eVita is een revolutionair toestel.

Enerzijds doet de HRe-ketel precies wat elke cv-ketel doet:. Micro-wkk Hre ketel Remeha 28c een feit! REMEHA eVita HRE-ketel met stirlingmotor geïnstalleerd door WATERLAND INSTALLATIETECHNIEK vof. De nieuwste ketel maakt niet alleen uw huis en.


Remeha is een multinational die ketels produceert. Ik denk niet dat er iemand in Nederland is, die zoveel onafhankelijke ervaringen met type ketel heeft? Neem die ketel hierboven op kieskeurig, review.


Wil je weten wat anderen van de Remeha Avanta 28C vinden?

De sterlingmotor die in de HRe CV-ketel voor elektriciteit zorgt. Als wij nog lang van onze fossiele brandstoffen en onze natuur willen blijven genieten, kies dan ( milieu) bewust voor een HRe CV-ketel die geleverd en gemonteerd wordt door. Het rendement van een HRe-ketel is 1procent. In grotere en vrijstaande woningen wordt de . Deze HR-ketel is de eerste combiketel ter wereld die naast warmte en warm water ook elektriciteit levert. Een zeer zuinige bovendien: naast het ultieme comfort dat . Keuzes HT-verwarming (2).


Een HRe ketel ook wel mikro- warmte-kracht- koppeling. Sterlingmotor produceert warmte en elektriciteit als bijproduct: Een hoog systeem rendement. Alleen ReMeha ( Evita solo of combi) . Heel wat jaren geleden kwamen de eerste HRe-ketels op de markt, zoals de Remeha eVita. Helaas is de prijs van rond de €10. Met een te verwachten levensduur van jaar kunnen alleen grootverbruikers genoeg besparen om de aanschafprijs terug te verdienen.


Als het gasverbruik namelijk . Bent u ontevreden over Remeha ? Er zijn 1klachten gemeld over Remeha op Klacht.

Meld nu uw klacht over Remeha en wij helpen met oplossen! Een Remeha cv-ketel kopen of leasen bij Budgetketel. Ketelselector, de online comfort advisor Budgetketel Reviews.


Deze cv-ketel is als beste uit de onafhankelijke test gekomen van de Consumentenbond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts