donderdag 25 december 2014

Vlamplaat dovre

Dit product past op volgende kachels: Houtkachels met naverbranding: 750GH, 750GH-E 750GH-EMultibrandstofkachels: 750GM, 750GM-B. De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel. Verwachte levertijd: 5-werkdagen. Een vlamplaat zorgt ervoor dat de rookgassen niet direct in het schoorsteenkanaal verdwijnen, waardoor een hogere tempratuur in verbrandingskamer ontstaat.


Hierdoor ligt niet alleen . Gietijzeren achterplaat ter bescherming van de kachel.

De vlamplaat is het belangrijkste onderdeel voor het behoud en het goed functioneren van uw kachel. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel toegelaten. Deze wordt eerst verwarmd en wordt vervolgens via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid. Kijk snel in onze webshop.


Informeer voordat u besteld even naar de actuele voorraad. Indien niet voorradig levertijd van ongeveer weken. Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag.


PIÈCES ADAPTABLES-AANPASSENDE WISSELSTUKKEN.

Specifiek voor gietijzeren kachels vindt u diverse onderdelen bij ons o. Neem snel een kijkje in de catalogus. Voor € 79- op=op supersale reny mini oslo van € 1. De kachel heeft een afsluitbaar schudrooster . Naar aanleiding van een faillissement van store van kachel. Wij verkopen een prachtige houtkachel Dover 3cb uit gietijzer. Prijs : 995€ uit… € 9900. De lucht wordt eerst verwarmd en vervolgens via de dubbele vlamplaat in de verbrandingskamer geleid.


De producten beantwoorden aan de strengste normen inzake veilighei rendement en. Langs de achterkant wordt voorverwarmde zuurstof via een speciale vlamplaat de verbrandingskamer ingeleid. AANSLUITKRAAG ø1UITW. Aerodynamische vlamplaat voor een optimale verbranding.


Secundair verbrandingssysteem. SoLLel met behuizing voor externe ventilator en externe verbrandingsluchttoevoer. Lel in uitvoeringen met convectieLast).


Schroef aan de voorzijde van de vlamplaat het. Til de vlamplaat van de steunnok en.

Vlamplaat verwijderen en aanbrengen. Vuurvaste binnenplaten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts