vrijdag 19 december 2014

Duofuse prijslijst

Download de productfolder(s):. Montagehandleiding_Duofuse_T__G_plankensysteem. Met Duofuse tuinschermen richt u uw tuinafscherming helemaal naar uw wens in. Bestel ze bij Top Vlonderplanken voor een scherpe prijs ! Duofuse Houtcomposiet schermen (145m) Maak zelf je eigen houtcomposieten tuinafsluiting aan de hand van deze tuinschermen Het Duofuse tand en groef plankensysteem is ideaal voor het probleemloos optrekken van een tuinafsluitin.


Prijs - en productwijzigingen onder voorbehoud.

Wilt u een mooie tuinafscheiding, maar geen tijd besteden aan onderhoud? Dan is een Duofuse schutting van composiet rabatdelen een uitkomst. Composiet is zeer sterk en duurzaam materiaal dat bestaat uit hout- en kunststofvezel. Door deze combinatie heeft composiet de natuurlijke uitstraling van hout, maar dankzij. COMPOSITE LAMELLEN SCHERM DUOFUSE.


Rot niet, splintert niet, trekt niet krom. Milieuvriendelijk en recycleerbaar. Makkelijk te plaatsen en te onderhouden.

Niet gla geborsteld oppervlak. Geringe verkleuring in begin tot het . Terrasplanken en tuinafsluitingen in houtcomposiet die de tijd trotseren. Duofuse is een toekomstgericht houtcomposiet materiaal dat de natuurlijke charme van echt hout combineert met de duurzame resistentie van moderne kunststoffen.


ONZE PROMOTIE IS ZO UITZONDERLIJK VAN PRIJS DAT WIJ OM COMMERCIELE REDEN GEEN PRIJS BEKEND MOGEN MAKEN. Informeer voor de prijs per scherm of een offerte op maat ! Duo Fuse terrasplanken zijn vervaardigd uit houtcomposiet : een mix van houtmeel en kunststof. De warmte en de look van hout in . Over Sfeervol Buitenleven.


Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk (eigen Productie) tuinhuizen, chalets, overkappingen, garages, carports, priëlen, schuttingen en tuinhout. Weet je soms de prijs hiervan ? Het duurzame en modulaire alternatief voor hardhouten tuinschermen! Grijze rabat schutting met lamellenplanken van Duofuse.


Ook verkrijgbaar in zwart en grijs. Onderhoudsvrij, sterk en duurzaam. Ook Duofuse composiet vlonderplanken bestelt u eenvoudig op Vlonderplankenwinkel. Scherpe prijzen en snelle levering in heel NL.


Duofuse terrasplanken - De perfecte combinatie van hout en kunststof.

Gevelbekleding, decoratieve panelen, composiet tuinassortiment, vensterbanken , dakgootsysteem en PVC-bouwprofielen, Plastivan Europe heeft meer dan jaar ervaring! Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op gemiddelde beoordeling, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs : laag naar hoog, Sorteer op prijs : hoog naar laag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts