vrijdag 5 december 2014

Duratech eco+ 6

Eenvoudig aan te sluiten en zonder ingewikkelde aansluitingen. Ideaal voor opzetzwembaden van Intex of Bestway. Uitgebreid assortiment en gratis thuisbezorgd.


Verwarmingscapaciteit, kW, 5. Opgenomen vermogen, kW, 1. Nominaal verbruik, A, 50.

Max inhoud zwemba m³. Warmtewisselaar, Titanium. Uitblaas ventilator, Vertikaal. Extra informatie, werkt tot 8°C . Dit jaar met slecht weer moet ze uur draaien anders koelt water af.


Stekker in het stopcontact slangtules koppplen en je hebt een perfect werkende warmtepomp. Geschikt voor baden tot m³. Duratech Eco Plus Serie. COP Curve van tot 4.

Kan geïnstalleerd worden zonder bypass. De warmtewisselaar is van titanium en is bestand tegen de erosie van zout en chloor in het water. De ECO warmtepompen zijn compact. Ze hebben een aanvriesbeveiliging. Wil jij je zwembad verwarmen en tegelijkertijd kosten besparen?


Bekijk dan eens de warmtepompen. Performancedata. Werkingsgebied (min-max): -tot 35oC. Leiding diameter: mm. Andere gerelateerde producten uit de eco serie.


Wat je misschien nog niet wist: een warmtepomp is ook inzetbaar om het zwembadwater tot de gewenste temperatuur te verwarmen. Een warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en transformeert die naar het zwembadwater. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor warmtepompen aanbied.


Die Wärmepumpe ist in vier Ausführungen erhältlich: , und kW und ist speziell entworfen zum Beheizen (zeitlich begrenzter) Aufbauschwimmbäder oder kleinerer Einbaupools. Einfach und schnell einzubauen. Pooltopper is jouw webwinkel op het gebied van zwembaden en alles wat daarbij komt kijken. Vind en shop hier alle onderhoudsproducten voor jouw zwembad.


De pomp is rechtsreeks aansluitbaar op een stopcontact. Het opgenomen vermogen.

Eco warmtepompen zijn zeer efficiënte en zuinige warmtepompen Kenmerken - Zuinig. Neemt warmte uit de buitenlucht op en transporteert die naar het zwembadwater. Voor elke verbruikte kW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts