donderdag 11 december 2014

Badkamer showrooms friesland

Badkamers Friesland bij PUUR! Bent u op zoek naar badkamers in Friesland ? Meer dan jaar voorzien wij het Noorden van complete, duurzame en vooral mooie badkamers. In onze grote en moderne showroom met meer dan 30 . Dat komt tot uitdrukking in de kwaliteit en de duidelijke afspraken.

Klik voor meer informatie. Van die beslissing hebben we nog steeds geen spijt. In het moderne pand kunnen we onze klanten met een gerust hart welkom heten. Als het om badkamers en sanitair gaat bent u bij De Jong aan het juiste adres. Beleef de vele badkameropstellingen in verschillende stijlen: van design tot klassiek en van modern tot landelijk.


Sikma installatie is al meer . Met ruim jaar ervaring voorzien wij u van badkamer ideeën en badkamer inspiratie.

Bezoek de showroom van Sanidrõme Huisman in Joure voor badkamer inspiratie, badkamer ontwerpen en badkamer installatie. Laat u verrassen en inspireren in onze showroom. Bekijk onze showroom in Groningen. Niet alleen in Friesland , maar ook ver buiten de provinciegrenzen hebben wij een goede naam opgebouwd.


Betaalbare stijl, klasse en kwaliteit gaan hand in hand met . Zoekt u een nieuwe badkamer ? De badkamer is een ruimte in de woning die sfeervol, maar ook functioneel moet zijn. Het comfort staat uiteraard voorop. Met vloerverwarming, modern sanitair en een in het oog springende designradiator maakt u het helemaal af.


Kom langs in onze showroom in Surhuisterveen! Al meer dan jaar elke zaterdag een gastvrije ontvangst met verse cake, soep en brood. De geur van verse appelcake is door de gehele showroom in Haulerwijk te ruiken. De grote showroom biedt een brede keuze aan mogelijkheden op keuken-, badkamer - en tegelgebied.


Van landelijk tot design op hoog niveau, voor . Van der Meulen is in Friesland al ruim jaar de badkamerspecialist voor Drachten en omgeving.

In de luxe showroom kunt u volop inspiratie opdoen. De zeer uitgebreide tegelafdeling toont een keur . Graag laten wij u met gerealiseerde projecten bij onze klanten zien wat onder andere de mogelijkheden zijn. Laat u inspireren en bezoek onze showroom in Drachten voor uitgebreid advies en een badkamerontwerp op maat. Uw speciaalzaak in keukens, badkamers , sanitair, tegels en houten vloeren in Dokkum Friesland.


In samenwerking met diverse installatiebedrijven levert en plaatst Bax ook complete badkamers en sanitair, precies naar uw wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts