maandag 29 december 2014

Al ko frictiecups

De set bevat tevens afdekdopjes. Zeer eenvoudig zelf te vervangen. Nu bij De Wit in Schijndel! Gratis Retour binnen dagen! PER SET) gekocht thumbup.

Verpakt in doos, inclusief. Kunststof dop om de frictiecups af te dichten. Zit in het midden van de arm (schotel).


Op de al - ko stabilisator is een slijtage indicator aanwezig zodat u v. AL - KO frictiecups vervangingsset. Bestaand uit: 2x remschoen. We beperken ons tot de meest voorkomende koppe- lingen.

Kijk voor meer informatie over. Gebruik tussen frictie-ele- ment en koppeling (achter- zijde frictie-element) wat kopervet. Dit product is niet uit voorraad leverbaar.


Vanaf euro gratis verzending in Nederland. You can also download a print-friendly. Kampeer artikelen en benodigdheden webshop. Vervanging frictiecups voor nieuwe AL-KO koppeling. Een stabiliserende inrichting of koppeling dient ervoor om pendelbewegingen tussen de auto en de caravan te dempen.


Stabiliserende inrichtingen en koppelingen. Deze pendelbewegingen kunnen zowel horizontaal (slingeren) als verticaal (deinen) plaats vinden. We kijken naar de mogelijke oorzaken van slingeren en . Bij CamperEnCaravanOnderdelen.


De ALKO kan letterlijk rammelen op je kogel. Dat rammelen ligt niet aan de ( frictie)cups van de stabilisator maar aan het versleten zijn van de kogel of een versleten koppeling. Dat je die dan met kunstgrepen door vulringen bij de frictiecups te plaatsen stil krijgt op de kogel is symptoonbestrijding.


Door de wrijving tuben de frictie elementen van de stabilisatorkoppeling enerzijds en de trekhaakkogel anderzijds verslijt het frictiemateriaal op de remblokjes.

Op de Al - Ko stabilisator is een slijtage indicator aanwezig zodat u voortdurend controle hebt over de frictie elementen en deze . Aantal frictiecups , 2 . Geheel volgens handleiding en videos gedaan maar ik krijg de handle nu niet naar beneden. Omdat van mijn alko stabilisator een frictiecup stuk was heb ik een nieuw setje gekocht. Deze ging altijd al zwaar maar nu helemaal. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.


Sommige afbeeldingen wijken iets af van de werkelijkheid. Voor vragen kunt u altijd contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts