woensdag 10 december 2014

Thermocet handleiding

Download hier gratis uw Thermocet Haarden handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De Rose CC wordt compleet geleverd. Bij aflevering dient u direct het toestel op eventuele transportschade te controleren.


Is dit het geval dan dient u dit onmiddellijk en zo nauwkeurig mogelijk aan uw leverancier op te ge- ven. Uw kachel is gelakt met hittebestendige lak die bestand is tegen zeer hoge .

Deze website geeft u een goed beeld van de vele mogelijkheden die wij aanbieden in gas- en houtgestookte sfeer toestellen. Cet biedt oplossingen voor alle . Met de aanschaf van deze gaskachel wensen wij u veel stookplezier. Lees deze instructies zorgvuldig voordat u de kachel plaatst en in gebruik neemt. Bewaar deze instructies goed.


In geval van storing steeds opgeven: type en serienummer. Tijdens de eerste ge- bruiksuren de kachel op hoogstand laten branden en de kamer goed ventileren. Thermocet kachels en haarden Indien u op zoek bent naar een Thermocet gaskachel of gashaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juis.


Iemand toevallig bekend met het type?

Vind thermocet op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken, om de Thermocet gashaard in te laten meten bij u thuis. Handleiding Thermocet Rose gaskachel. Te koop in verband met koop andere kachel.


Afmeting 85x50x( hxbxd). Gedetailleerde omschrijving: Gaskachel van merk Thermocet , type Dauphin, werkt niet meer naar behoren. Wanneer ik de gas toevoer open draai en deze op stand zet kan ik de kachel handmatig aansteken, en dan brandt alleen de waakvlam.


Ik moet de kachel handmatig aansteken aangezien de . Graag tot ziens in Lunteren! Het complete toestel wordt geleverd met de door u uitgekozen mantel en of toebehoren. ThermoCet staat bekend om het leveren van kwalitatief. Zie hiervoor de instal- latie voorschriften van de desbetreffende mantel en of toebehoren welke separaat van toestel verpakt zijn.


GUARANTEE CONDITIONS HELEX AND THERMOCET. Trimline Deze unieke gesloten gasinbouwhaarden kunnen v. All appliances are supplied under a guarantee against material and manufacturing errors. The guarantee is limited to a maximum of the supply of a replacement component and only applies if the instructions for installation and use enclosed with the appliance . Geniet van een sfeervol vuur in uw kamer met een gashaard of houtkachel van Element.


De ideale warmte voor in uw huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts