dinsdag 16 december 2014

Vonkenvanger tuinhaard

Kan weg in verband met nieuwe kachel. Tuinhaard , vol metaal met vonkenvanger : LAATSTE topprijs! Deze vonkenvanger is zo ontworpen dat deze ideaal is in combinatie met de door ons verkochte tuinhaar. Sfeervolle tuinhaard met een bijzondere flair voor in uw tuin of op.


Met een tuinhaard wordt uw terras een verlengstuk van uw woning.

Bestel gemakkelijk online. Bij een woning met een rieten dak, moet het uiteinde van een rookkanaal c. Een vonkenvanger is een stuk vonkengaas dat na de uitmonding van de schoorsteen wordt geplaatst. Voor 17:uur bestel morgen in huis! De robuuste sfeervolle tuinhaard is uitermate geschikt om te genieten van een mooi vuurtje in uw tuin. Het typische Mexicaanse tuinhaard model is vervaardigd in gietijzer en gecoat staal.


Daarnaast is de tuinhaard zeer compleet uitgerust met een pook, schoorsteen en vonkenvanger. De tuinhaard Pluto is hiermee ideaal .

De terrashaard wordt geleverd met vonkenvanger , die er tevens voor zorgt dat er geen water kan inregenen. De haard is zwart-gepoederdcoat. Tafel van smeedijzer, creme wit. Kleine plantenbak , gietijzer.


Hummingbir gietijzer, antiek groen. Leuk idee, die open haard. Vonkenvanger Standaard worden de terrashaarden geleverd zonder vonkenvanger bovenop de schoorsteen. Niet iedereen vindt dit nodig en sommigen vinden het zelfs wel leuk om te zien dat het vuur bij een flink opgestookte terrashaard nog boven de schoorsteen uitkomt. De vonkenvanger tempert een . Met een exclusieve tuinkachel kunt u langer genieten van uw terras.


Aanbieding voor Stofey XL RVS tuinhaard (hoogte 1cm) Pijp is nog te verlengen en nog veel meer terrasverwarming. Bovenop de pijp zit een vonkenvanger. En wilt u het met name voor uzelf helemaal goed regelen, plaats dan bovenop de pijp een vonkenvanger. Kachelpijp verlengen tuinhaard. Buitenhaard van RVS: roest niet en geeft een heerlijke warmte.


Geleverd met rook afvoer pijp en vonkenvanger. Verder worden er vonkenvangers verkocht welke de veiligheid van de tuinhaard verhoogd.

Ook worden er afdekhoezen verkocht, soms op maat gemaakt voor een type tuinhaard zoals de Mexicaanse tuinkachel. Voor sommige tuinhaarden zijn voorts barbecue-accessoires verkrijgbaar zoals een grillrooster of een extra .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts