woensdag 17 december 2014

Ecotherm pir

Voor thermische isolatie van platte en licht hellende daken. Bestelisolatie levert snel en goedkoop. Kingspan Insulation is marktleider op het gebied van isolatie.


Wij voorzien onze klanten in de bouwsector van (advies over) hoogwaardige hardschuim isolatie. Met een focus op innovatie, duurzaamhei veiligheid en meer ruimte voor design en inspiratie dragen wij bij aan het bouwen van de huizen en kantoorgebouwen .

Technische specificaties. Omschrijving: een PIR hardschuim isolatieplaat, aan twee zijden voorzien van een alu meerlagen complex. Toepassing: bestemd voor het thermisch isoleren van platte en licht hellende daken.


Therma PIR isolatieplaat. Isolatie van ecotherm , tegenwoordig kingspan. Type slimline plus, deze plaat bestaat uit mm pir met daarop mm glaswol. De platen hebben een afmeting van 60cm x 115cm. Grote partij pir isolatie van het merk kingspan ( ecotherm ).

Lambda waarden zijn gelijk voor deze merken. Ik weet ook niet of dit belangrijk is maar ik vind ecotherm niet terug in de database. Dat is belangrijk voor de epb berekening, je kan dan enkel een slechtere standaardwaarde gebruiken. Tand en groef werkt toch wel . De Slimline is een combinatie van een PIR -isolatieplaat met glaswol, voor nog betere isolatiewaarden.


De Unidek Aero is een versterkt sandwichpaneel voor het dak. Kees Bouwmeester te Vaassen biedt een totaal pakket in bouwmaterialen en staalproducten. Zelf halen of laten bezorgen, beide is geen . Prijs is per plaat inclusief BTW. Het materiaal dat zich bij uitstek leent om goede isolatie te realiseren, is polyurethaan.


Fabrikant, Product, Materiaal, λreken. Dow, WALLMATE CW-A, XPS, 0- 036. Isobouw, W-PF, EPS, 035.


It is consisted of paper backed PIR insulation core bonded to fine gypsum plasterboard with . Ecotherm , Selthaan Spouwpir, PIR , 023. Save money and order online with Building Materials. Omschrijving : een PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig gebitumineerd glasvlies, aan de onderzijde voorzien van mm multiplex.

Warmtegeleidingscoëfficiënt:. A thermally efficient solution for pitched roof and loft insulation available in a wide range of thicknesses to suit all roofing requirements. Hoogwaardig isolatiemateriaal. PRODUCTGOEDKEURING MET CERTIFICATIE. AGREMENT DE PRODUIT AVEC CERTIFICATION.


BUtgb polyisocyanuraat ( pir ) polyisocyanurate.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts