dinsdag 30 december 2014

Storing vodafone thuis

De hele dag als geen Internet! Kan niet bellen of gebeld worden. T-Mobile is een provider van mobiele telefonie. Mogelijke storing bij T- Mobile . Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Heb je last van een mobiele netwerkstoring op je woon- of vestigingsadres en duurt dit langer dan uur?

Misschien kom je in aanmerking voor een compensatie. De oorzaak van de storing is vooralsnog onbekend. De storing is inmiddels opgelost.


Omdat problemen en klachten niet altijd het gevolg zijn van een . Een inmiddels opgelost technisch mankement was de oorzaak van de storing , zo liet de operator woensdag weten. Hierdoor konden klanten geen gebruik maken van vast internet, televisie en telefoon. Ik vind televisie kijken sowieso niet meer wat het geweest is.


Laatst wilde ik toch graag televisie kijken.

T–Mobile dat de oorzaak van het probleem is gevonden. Vorig jaar november benader aan de deur, door een opdringerige verkoopmedewerker van vodafonethuis. Uiteindelijk weggegaan bij ziggo, overstap gemaakt naar vodafonethuis. Vodafone levert als modem mee een Huawei HG659.


En toen begon de ellende. Komt een meneer langs om eea te installeren. Na een uurtje ging deze man . Ivonne: “Ik krijg keer op keer te horen dat de storing. Sinds die tijd heb ik al diverse langere storingen gehad op mijn vaste lijn en was ik niet te bereiken. De laatste storing duurt al dagen.


Gisteren, maar ook vandaag weer met een customer care rep gesproken en die vertelde . Klanten krijgen daarom soms blokken in beeld te zien bij diverse zenders. Ook de servicedesk is op dit moment beperkt tot niet bereikbaar. Het lijkt om een landelijke storing te gaan, . Komt er een combi pakket met internet van t-mobile en knippr als tv dienst nu vodafone thuis van t-mobile is? Summary : Ingepakt in zilverpapier en koeltast hoor je nog duidelijk de storing.


KPN meldde dat het netwerk goed overschakelde naar de noodstroomvoorziening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts