vrijdag 26 december 2014

Onderhoudsschema nissan micra

Bekijk direct online wat wij voor u kunnen betekenen! Een grote beurt met controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw Nissan micra is. Met een grote onderhoudsbeurt voor uw auto bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd. Fabrieksgarantie Nissan behouden?


Kies de KwikFit merkbeurt! Je moet er van houden, van die Micra.

De kwaliteit van Nissan staat voor weinig onderhoud , maar de kans op een flinke reparatie (zie kader Wegenwacht) mag je niet uitsluiten. Onderhoud van uw wagen: wanneer moet uw wagen binnen voor onderhoud ? Voor een klein of een groot onderhoud ? Waar kunt u terecht en voor welk budget ? Waar heb je die informatie vandaan Dana01? Een servicecontract van Nissan is de beste manier om uw nieuwe Nissan MICRA het onderhoud te geven dat hij verdient! We zorgen goed voor uw Nissan en bieden u jarenlang een vaste prijs voor de naverkoopdiensten.


Wanneer u uw wagen naar onze verdelers brengt, vervangen we onderdelen en vloeistoffen volgens . Het ene Nissan model is duurder dan de andere.

Met de gemiddelde prijzen heeft u een idee wat ongeveer de kosten zijn. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: Nissan Micra. Wat kost een herstelling voor uw Nissan Micra. Remblokken voor kost € 154.


Koppeling vervangen kost € 684. Batterij vervangen kost € 91. Ruitenwissers voor vervangen kost € 39. Utilaat (einddemper) kost € 241. Alles om u dagelijks meer te laten genieten van het autorijden.


DE NIEUWE NISSAN MICRA. BIEDT U: JAAR GARANTIE OF 100. Het is de eerste keer dat een Japanse auto die titel binnensleept. De Micra blijkt bovengemiddeld slim te zijn ontworpen. Ondanks dat het een compact . Het vervangen van een distributieriem is een complexe handeling waarvoor de vaardigheden en de expertise van de Nissan dealer vereist zijn.


Twijfelt u over het moment wanneer uw distributieriem vervangen dient te worden? Raadpleeg bij twijfel altijd Bochane Nissan of het onderhoudsboekje van uw Nissan. Een vraagbaak voor uw Nissan Nissan Micra (Kof K11)?


Ontdek hier onze werkplaatshandboeken, vraagbaken en manuals (Haynes, RTA) voor het onderhouden en repareren van Nissan personenwagens.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een distributieketting niet onderhoudsvrij , maar een distributieketting hoeft doorgaans niet vervangen te worden. Neem even contact op voor een vrijblijvende offerte voor het controleren , smeren en reviseren van de ketting. Primera: alle benzinemotoren;.


De vering is sportief te noemen maar Nissan heeft met de Micra ook het comfort niet uit het oog verloren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts