maandag 15 oktober 2018

Azeztuliet werking

Azeztuliet : uitgebreide informatie over o. Het heeft een diepe werking , en stimuleert je geestelijke groei. Een fijne steen om mee te mediteren. Het kristal is altijd zeldzaam, lichtdragend en kent een ongekend hoge frequentie.


Zijn zuivere vibratie is een van de meest verfijnde in het mineralen rijk.

Het versterkt alle soorten energetische werking en genezingsprocessen. Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd . Als derde energetische poort komt het derde oog (het voorhoofdchakra) naar voren. Gouden azeztuliet is goudgeel van kleur. De steen vergroot het bewustzijn en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam. Ben jij toe aan veranderingen?


Zijn zeer zuivere vibratie, een van de meest verfijnde in het rijk der mineralen, is op de hoogste frequenties afgestemd.

Tijdens meditatie schenkt het rust en inzicht, houdt je een spiegel voor en opent je hart. Houdt het kristal in de hand of leg het op het lichaam om . Tegelijkertijd kan dit dus ook zeer confronterend zijn wanneer je proces, je lotsbestemming, je valkuilen, etc. Wijsheid van edelstenen Robert Simmons geeft een zeer gedetailleerde overduidelijke uitleg over elk aspect van de aqua aurakwarts. De mooiste edelstenen, mineralen en kristallen koop je veilig online in de webwinkel van Kristalmeester.


Altijd de beste kwaliteit en probleemloos retourneren. Afmeting circa 40x25xmm. Je ontvangt de amazez van de afbeelding! Amazez verbindt de kwaliteiten van azeztuliet en amethyst en is verbonden aan de violette straal.


Witte azeztuliet werking o. Lichtwesen - Edelstenen kenmerken,eigenschappen, werking ,elmenten voeding,heling van A-Z,engelen en edelstenen-Edelstenen kenmerken, eigenschappen, werking ,elmenten voeding,heling van A-Z,engelen en edelstenen-Edelstenen kenmerken,eigenschappen, werking ,elmenten voeding, heling van A-Z,engelen en . Mediteren met deze steen is dus heel geschikt om heling te . Aqua aura kwarts (De steen van het universele licht) is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. Het stukje aardende werking zorgt ervoor dat je beter bij jezelf kunt blijven en het kristal is puur natuur. Natuurlijk kun je deze ijzererts verwijderen als je dat zou willen. Er wordt voor azeztuliet tegenwoordig belachelijk veel geld gevraagd ( tussen de 2tot wel 8euro per kilo) maar zolang ik voor .

Ik blijf me verwonderen hoe duidelijk zichtbaar de werking is van de Amazes. Tijdens de workshops laat ik de mensen eerst aarden, en ze dan rustig rondlopen en voelen wanneer iemand te dichtbij komt. De edelstenen die ik verkoop worden door mij altijd zonder kosten energetisch gereinig geprogrammeerd en opgeladen, zodat hun werking optimaal is.


Dit kristal heeft ook een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie en gevoel van compassie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts