woensdag 10 oktober 2018

Plus bezorgkosten

Het volledige online assortiment van PLUS. Bestel hier je boodschappen en kies voor bezorgen of ophalen, vers uit jouw PLUS. Maar heb jij jouw boodschappen dezelfde dag nog nodig?


Kies dan voor PLUS Express. Dankzij deze service heb jij je boodschappen binnen uur al in huis.

Voor de Express service betaal je een meerprijs van €(bovenop de normale bezorgkosten van €maakt dat €50). Je hoeft bij het bestellen nog geen . Handig om te weten over Plus. Plus heeft wekelijks aanbiedingen waarmee je producten voor een lagere prijs kunt aanschaffen. Er zijn regelmatig leuke acties en Plus kortingscodes waarbij je maar de helft van de bezorgkosten hoeft te betalen of waarbij je kunt sparen voor gratis artikelen. Elke dag is er bij de Plus een . Dit kost je slechts €aan bezorgkosten.


Ophalen bij een filiaal in de buurt kan natuurlijk ook, hiervoor betaal je maar € 50.

Daarnaast kun je natuurlijk ook gebruik maken van een Plus kortingscode voor gratis . Weekendpakkers: €korting op Eat Me Mango bij PLUS. Pak dagen lang PLUS korting op Magnum Pints. Ariel wasmiddel of Lenor wasverzachter met korting bij PLUS. Deze week PLUS korting op Crystal Clear drinken.


Bekijk alle KORTINGSCODES van Plus ! Supermarkt keten Plus is een grote supermarkt keten in Nederlan je kunt bij de Plus supermarkten terecht voor A-merk producten of huismerkproducten van Plus. Plus kortingscode voor bezorgkosten voor maar €1. Albert Heijn en Plus erkennen verlies te draaien op de bezorging van online bestelde boodschappen.


De gemiddelde bezorgkosten , die respectievelijk vijf en zes euro bedragen, zijn onvoldoende om alle kosten te dekken. Bij Plus is het mogelijk. Jumbo wil er niets over kwijt, schrijft Trouw. Beide supermarktketens blijven . Als je je boodschappen ophaalt, is er geen minimum bestelbedrag.


Dit bedrag is exclusief emballage. De kortingsvoucher is eenmalig te verzilveren op de ophaalkosten of de bezorgkosten.

We maken er een feestje van deze zomer. Zit je lekker in de vakantie-modus en ben je van plan daar voorlopig ook niet uit te komen? Tijdens het 14-daagse online bestelfestival van PLUS maken wij het je makkelijk. Of je nou in de achtertuin, het park of op het strand . Denk bijvoorbeeld aan acties om geld te besparen op je bezorgkosten , specifieke producten of wanneer op een . Hier tegenover staat dat er een personal shopper aan jouw boodschappenlijstje gekoppeld wordt. De bezorgkosten bedraagt slechts €95.


PLUS -winkeliers bezorgen binnen twee uur via Ubermart. Boodschappen laten bezorgen door Plus. Deze wordt op een bepaalde dag door de bezorgservice van de plaatselijke plus (geloof ik) uit de brievenbus gevist, en op zaterdag wordt het . Bestellingen die vandaag voor 11:uur geplaatst zijn, worden de volgende dag bezorgt.


We vragen € - verzamelkosten en €2. Harlingen, buiten Harlingen vragen wij € 5. Voor vragen of bezorging op maat kunt altijd contact opnemen met Maurice Lunenborg op telefoonnummer . Opmerkelijk, want traditionele supermarktbedrijven rekenen wel bezorgkosten , maar slagen er niet in om winst te maken op de online-activiteiten. Kostendekkend zijn onze bezorgactiviteiten nog niet”, zegt Tamara Smith-Zonnevel manager online van Plus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts