maandag 1 oktober 2018

Dru gashaard handleiding afstandsbediening

Instructiefilm voor het gebruik van de Dru Design afstandsbediening. Ter aanvulling van de handleiding. FIlm ter begeleiding bij de handleiding. In een kort fragment worden de belangrijkste functies van de.


Ontsteking: Voor het ontsteken van de gashaard drukt u tegelijkertijd kort op de twee bovenste knoppen, de “toets verlaag” en de “toest verhoog”. De haard zal dan gaan ontsteken en opstarten in de hoogste stan dat is stand 15.

De gebruikershandleiding geeft u de informatie die u nodig hebt om het toe- stel goed en veilig te laten. Hierbij wordt gedacht aan de afstandsbediening van een gashaard van buren, maar ook aan autosleutels en . Deze techniek biedt een aantal standaard functies op de afstandsbediening. Handleiding afstandsbediening Dru – Mertik GV60. De meest voorkomende hebben we in deze handleiding uitgelegd. Bij het toestel worden twee handleidingen geleverd: de installatiehandleiding en de gebruikershandleiding.


Als fabrikant ontwikkelt en produceert DRU producten volgens de hoogst. Let op - Leest u dit hoofdstuk over veiligheid zorgvuldig door;. Maak in de boezem een opening zoals beschreven in de handleiding van het .

De installatiehandleiding geeft u de informatie die u nodig hebt om het toestel zo te installeren. Deze handleiding schenkt aandacht aan de installatie van het toestel en de daarbij geldende voorschriften. De gasoutput naar de brander.


Deze afstandsbediening is standaard uitgevoerd met aansluitmogelijkheid voor een rookgasventilator of klepbeveiliging doormiddel van . Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden. Ik heb alle batterijen vernieuw gereset, maar ik krijg mijn Dru tunnelhaard niet aan! Hij geeft piepjes en dan niets meer! Reageer op deze vraag Misbruik melden. De haard kan worden bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening.


De Dru Diablo Next wordt bedient via een afstandsbediening. Er wordt bij de haard een handleiding geleverd waar dit allemaal duidelijk in wordt uitgelegd. Dru Trio Limited Edition gashaard.


De dru trio is een vrijstaande haard op gas met . Gebruikershandleiding , hoofdstuk 4. Lees en bewaar dit document zorgvuldig. Download hier gratis uw DRU Kachel handleiding. Ook voor ondersteuning en. Draadloze afstandsbediening 5.

De RF afstandsbediening biedt de mogelijkheid om uw sfeerhaard zowel handmatig als. Dit systeem kan zowel door de gevel als door het dak worden aangebracht. Het concentrische systeem is leverbaar in de kleur van het toestel.


Hierbij verklaren wij dat het door DRU uitgebrachte gas . RF Afstandsbediening Sfeerhaard. Raadpleeg indien nodig de handleiding van de sfeerhaard , of. Op een gegeven moment wou de directeur van DRU uitleggen dat er een verschil is tussen een installatie handleiding en een gebruiksaanwijzing. Laat deze instructies als handleiding achter bij het toestel.


Vesuvius 10 Vesuvius 140. Let op: de verbrandingskamer van deze gashaard mag uitsluitend worden geopend en. Installatie van de afstandsbediening met volledig electronische ontsteking (RCEGV60).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts