maandag 8 oktober 2018

Waar staan widgets samsung

Hoe voeg ik een widget toe aan het startscherm? Ga naar het startscherm van je toestel. Tik op een plek waar geen app is geplaatst, en houd je vinger seconden op het scherm.


Je ziet nu een overzicht van de widgets die . Kun je eens lang drukken op je homescherm, als het goed is moet er dan een menu tevoorschijn komen onderaan je scherm. Laat je even weten of het is gelukt .

Locatie op startscherm weg. Tips om Android-batterijduur te verlengen! Meer resultaten van forum. Galaxy S(en Galaxy Note 3) Lollipop tip: help, waar zijn mijn widgets? Druk in je thuisscherm op de Menu toets – óf leg je vingertop even iets langer op een lege plek op dit scherm – en je komt in de vernieuwde instellingen voor het startscherm terecht.


En onderin, in het midden, staan ze: de widgets. De Samsung Galaxy Sheeft een start- of thuisscherm waarvan je alles kan openen. Het startscherm kan uit verschillende vensters bestaan en je kan er pictogrammen (snelkoppelingen) en widgets op plaatsen.


Je bekijkt de verschillende vensters van het startscherm door naar links of rechts te vegen met.

Kies je positie en laat de app los. Door deze handeling wordt een snelkoppeling gecreëerd op je thuisscherm van . Op mijn Samsung Galaxy II heb ik, lang geleden, een widget “Actieve applicaties” geïnstalleerd. De Play Store bevat duizenden widgets waarmee je de functionaliteit van je Android-toestel uitbreidt. Zo heb je widgets die het weer of nieuws tonen, maar ook widgets die informatie bieden met betrekking tot je agenda, files of nieuwe apps en liedjes.


In dit artikel zetten we uiteen welke Android widgets de . Bedoel je dat ze weg zijn van je startscherm? In dat geval, houd je vinger een paar seconden ingedrukt op het startscherm en je kunt ze weer terugplaatsen. Of bedoel je dat ze helemaal niet meer onder de widgets staan ? Sleep de app of widget naar de gewenste plaats op het startscherm. Sleep naar de zijrand om de app op een ander startscherm te plaatsen.


Apps en widgets verplaatsen. Tik op de app of widget die je wil verplaatsen en houdt deze. Een widget is een object of element dat eenvoudige, veelgebruikte functies vervult en welke je kunt in- of uitschakelen om een interface zoals het.


Om een widget te verwijderen, houd je deze ingedrukt totdat je de vibratie voelt. Er verschijnt onderin je scherm een prullenbak waar je de widget naartoe . Je bent nu in het scherm waar je de sneltoetsen kunt toevoegen, verwijderen, of de volgorde ervan kunt wijzigen. Als je vinger op een icoontje.

Bij mij staan er opties. Het biedt ook de huidige weersomstandigheden, relatieve luchtvochtighei luchtdruk, zichtbaarheid . DroidApp heeft voor jou handige Samsung Galaxy Stips voor je op een rij gezet. Zo stel je de Galaxy Sof Galaxy SEdge. Hiermee kan je bijvoorbeeld een opname . Waar vind ik de widgets op samsung galaxy grand prime.


Waardeer dit antwoord (1) . Ik ben tot nog toe prima te spreken over mijn nieuwe Samsung galaxy Sdie ik sinds afgelopen weekend heb, met uitzondering van ding. In het vergrendelscherm zie je een. Ikzelf heb de Ssinds gisteren en ik zag ook idd dat de uren boven staan en de minuten eronder. Deze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe je een widget kunt plaatsen op het.


Je vindt het icoon waarschijnlijk bij de widgets : druk op de Menu toets links onderaan je homescreen, óf druk je vinger iets langer op een lege plek op dit scherm. Zo kom je bij de instellingen voor het startscherm terecht. Onderin, in het midden, staan de widgets. Zoek de GMail- widget en houd die ingedrukt.


Dit betekent niet dat al deze telefoons. Je bepaalt zelf waar de widget precies komt te staan en ze zijn er in verschillende formaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts