donderdag 31 maart 2016

Homewizard interpolis

Samen met Interpolis heeft HomeWizard nagedacht over de beste manier om je huis veiliger te maken. Als ThuisMeester oplossing van Interpolis is daar nu het ThuisVeilig pakket. Met een slimme rookmelder, watermelder en LED lamp blijf je in contact met je huis. HomeWizard en Interpolis hebben het ThuisVeilig-pakket, om te starten met domotica.


Het bestaat uit een watermelder, rookmelder en lamp.

Handig als u de indruk wilt wekken dat er iemand thuis is. Dit pakket is ontwikkeld door HomeWizard in samenwerking met Interpolis , speciaal voor Interpolis klanten. De app is te downloaden via Apple Store . ThuisVeilig is de nieuwe manier om altijd op de hoogte te zijn van wat er thuis gebeurt.


Gebruik van de ThuisVeilig app, vereist het ThuisVeilig pakket van HomeWizard , bestaande uit een . Verzekeraar interpolis heeft samen met Homewizard de thuisveilig oplossing in de markt gebracht. Deze oplossing bestaat uit een centrale post die op internet aangesloten wordt, een lamp, rookmelder en watermelder.

Via een app kan de lamp bediend worden en de sensoren bewaakt. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuw concept van HomeWizard. In samenwerking met Interpolis introduceren wij vandaag: ThuisVeilig. Met één pakket dat bestaat uit een nieuwe app, een nieuw basisstation en een rookmelder, watermelder en LED lamp, maken we smarthome met een . Het is de eerste ThuisMeester oplossing van Interpolis.


Dit pakket bestaat uit een slimme rook- en watermelder en een slimme lamp tegen inbraak. ThuisVeilig, ontwikkeld door HomeWizard in samenwerking met Interpolis , is de nieuwe manier om in. Dit ThuisVeilig pakket is ontwikkeld door HomeWizard in samenwerking met Interpolis en kunt u naar wens uitbreiden. Wat zit er standaard in het pakket?


Plaats de druppelvormige watermelder op de grond bij de wasmachine . Heeft u al een ThuisVeilig basis pakket? U kunt naar wens de ThuisVeilig uitbreiden met extra sensoren, zoals watermelders, LED lampen of rookmelders. De extra rookmelders kunt u onderling koppelen. Plaats minimaal rookmelder op elke verdieping van het huis, in gangen en trapgaten.


Watermelder Deze slimme . Deze Interpolis ThuisMeester oplossing is een pakket met een slimme rook- en watermelder, een slimme lamp en een app.

De montage van uw pakket wordt verzorgd door Feenstra. HomeWizard heeft de handen in één geslagen met Interpolis en is tot een oplossing gekomen om huizen veiliger te kunnen maken: het ThuisVeilig pakket. Flow Products is producent van de basismodule voor het nieuwe ThuisMeester pakket van Interpolis. De Interpolis ThuisMeester oplossing is een pakket met een slimme rook- en watermelder, en lampen.


Voor npk design is het een mooi resultaat van de samenwerking met HomeWizard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts