donderdag 24 maart 2016

Houtbrox winkels

Met twee modewarenhuizen in Uden en Veghel, twee modehuizen en de webshop is HoutBrox toonaangevend op het gebied van mode. Daarnaast biedt HoutBrox een ambiance voor inspiratie op het gebied van lifestyle in Nederland. Bekijk in welke plaats een HoutBrox gevestigd is. Alle HoutBrox winkels per provincie en plaats in één overzicht.


Vind de winkel bij jou in de buurt.

Hoewel Houtbrox eerder werd overgenomen voor Berden Mode en Wonen, zijn er inmiddels al twaalf filialen overgegaan naar een nieuwe eigenaar: Van Uffelen Mode. De afgelopen weken onderhandelde directeur Pieter Cox van Van Uffelen met de verhuurders van de panden om te bepalen welke winkels open zouden kunnen . Openingstijden HoutBrox , Alle openingstijden en koopzondagen van HoutBrox vestigingen op alfabet. Vind adressen, telefoonnummers en openingstijden van HoutBrox winkels.


De beste aanbiedingen van de week in Tiendeo. De filialen horen bij de twaalf HoutBrox - winkels die Van Uffelen Mode uit Delft vorige maand overnam en waarvan de meeste open blijven en doorgaan onder de nieuwe naam. Het Delftse familiebedrijf Van Uffelen Mode neemt de helft van alle HoutBrox - winkels over.

De twaalf kledingwinkels gaan verder onder de naam van Van Uffelen. Het is nog niet bekend of alle zaken ook daadwerkelijk open blijven, zegt Van Uffelen-directeur Pieter Cox maandag tegen Het Financieele . Dat bleek geen gelukkige keuze. In april ging het bedrijf failliet en nam Van Berden Mode en Wonen een twintigtal winkels van HoutBrox en Duthler over. Twaalf daarvan zijn nu door . Hoeveel winkels er uiteindelijk worden voortgezet, hangt af van de gesprekken met verhuurders van de panden.


Pas dan is ook duidelijk hoeveel werkgelegenheid is gered. De curatoren Floris Dix en Ralf van der Pas hebben ook de winkels van Purdey verkocht. Het Delftse winkelbedrijf Van Uffelen wil verder met elf van de twaalf vestigingen van de failliete damesmodeketen HoutBrox die het onlangs heeft overgenomen. Alleen met de verhuurder van het winkelpand in Hoofddorp is geen overeenstemming bereikt, meldde. Koop PrimaDonna of PrimaDonna Twist bij BERDEN WARENHUIS BV ( HOUT- BROX ), de betere lingeriewinkel in UDEN.


De failliete modeketen HoutBrox krijgt een tweede kans. Het Limburgse familiebedrijf Berden blaast zijn Brabantse evenknie nieuw leven in en breidt daarmee fors uit. Hoeveel winkels van HoutBrox uiteindelijk worden overgenomen is afhankelijk van onderhandelingen met de huidige verhuurders.


De nieuwste HoutBrox folders.

Bekijk de aanbiedingen in de folders van deze week en vind de openingstijden van de HoutBrox winkel. Voor modezaken HoutBrox en Purdey is een doorstart geregeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts