dinsdag 15 maart 2016

Rvs tank 1000 liter

Vind rvs tank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Staande RVS tank met 3″afsluiter voor opslag van vloeistoffen (bijvoorbeeld ADD Bleu ) Groot RVS deksel.


Met BRL-K9Certificaat (schoon afgeleverd). Welkom bij Handelsbedrijf Koster Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van gebruikte tanks en machines voor voedingsmiddelen- en chemische industrie zoals: RVS tanks van 1tot 300. Wij bieden een grote voorraad aan opslagtanks, druktanks, mengtanks en roerwerken op maat of standaard.

Bekijk alvast onze voorraad online. Verkoop van nieuwe en gebruikte opslagtanks. Snelle levering en uitstekende service. Open mengvat in RVS of stalen frame.


De tanken hebben een conische bodem met uitloop. Te koop aangeboden: RVS tank. De diameter van de tank is 1cm. De hoogte van de tank is 1cm.

DEZE PASSEN OP MEEST VOOR KOMEN IBC CONTAINERS MEE GROVE SCHROEFDRAAD MET DIAMETER VAN MM. Voorzien van mangat bovenin. Met stalen ombouw voor oppak met lepels.


SPEIDEL gistingstanks type FS-MO Gistings- en rijpingstank in gemarmerd RVS van de allerhoogste kwaliteit en met de allerhoogste afwerkingsgraad. Afwerking lassen binnenkant, Geslepen lassen. Model van de tank , Verticaal.


Uitvoering tank , Dubbelwandig met warmtewissela. Trefwoorden: industrie, overige. Categorie: Industrieel en agrarisch. Veilinglocatie: Hoogeveen (Drenthe). RVS opslag tank , fermenteer tank.


Fabricage mogelijk met uw aanpassingen. Wij bieden ook een volledig assortiment van hulpstukken gewijd aan het water geven, mini kleppen voor irrigatie, kit zoals PTFE tape, en andere verbindingen. Aantal stuks in stock, 1. Op aanvraag leverbaar : Horizontale perslucht ketels. Vatmengers, roerwerken, 2liter vaten, vatenroerwerk, vatmixer,.


Verpakking Details:Multiplex zaak of stalen frame.

Custome gemaakt van waterreservoir water tank fabrikant 4. Levering Detail: 40days. Dit vereenvoudigt het aansluiten van de vaten bij modulaire opbouw. Dankzij het gebruik van duurzaam materiaal ( RVS ) en de eenvoudige constructie heeft de tank geen onderhoud nodig en kan een uitzonderlijk . Of zuren, chemicaliën water of voedsel - onze IBC tank containers kunnen gebruikt worden voor vrijwel elk type vloeistof. IBC container 6liter houten pallet. Uitlooparmatuur: Kunststof kogelkraan.


Neem contact op met de Wijkgaard voor meer info. Klik verder voor meer info over het product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts