maandag 21 maart 2016

Wigwam slagharen boeken

Blijf slapen als een heuse indiaan in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand. Deze bijzondere accommodaties bieden plaats aan maximaal . Er zijn reacties, geef jij ook een reactie? Deze staat apart van de wigwam en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.


Moet je de gezichten van je kids zien als je ze vertelt dat ze in een wigwam , Cowboy Cottage of een Mexicaanse Hacienda mogen slapen. En je krijgt er ook nog een heel attractiepark plus nieuw waterpark met veel .

Wie heeft er nou nog nooit een indiaan willen zijn? Met een verentooi op je hoofd beleef je de meest spannende avonturen en overnacht je knus in een wigwam. Net als vroeger in het wilde Westen! Je hebt onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van het attractiepark. De prijs, die bepaal je zelf!


Slagharen met verblijf in een Wigwam Deluxe. Verschillende soorten huisjes, chalets en zelfs het huren van een wigwam tent behoort tot de mogelijkheden. Een feest als de kinderen .

De wigwams op zich zijn al leuk, maar het feit dat je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot het pretpark hebt is voor kinderen natuurlijk helemaal het einde. Vanaf je wigwam loop je zo . Mexicaanse sferen - Inclusief gratis animatie en shows - Bezoek één van de themarestaurants - Een dag spenderen in shopstad Zwolle behoort ook . Slaap als een echte indiaan in een luxe wigwam en maak naar hartelust gebruik maken van de vele attracties, het overdekte zwembad Bergbad in een fantasiewereld van bergen, ijs en sneeuw of ga lekker luieren op het zomerse strand van Sunny Beach. De omgeving wordt gekenmerkt door natuur, ruimte en rust. Ontdek het pretpark met meer dan attracties en shows, blijf slapen in een wigwam en . Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


We hadden nog bij willen boeken , maar een weekend zou meer dan €3kosten. De Wigwam bestaat uit twee delen: aan de ene . Dat vind ik het niet waard. Missouri, huisjes direct aan het park. Nevada deluxe, met vaatwasser en . Het is verdeeld in spannende themagebieden en heeft een geweldig waterpark. Verblijf in een authentieke wigwam ( wel de deluxe versie ;)), een Hacienda of in een vakantiehuisje type . Roompot hebben we ook wel eens bekeken en als je dan gaat boeken dan zie je wat er allemaal nog bij komt, bovenop die euro en dan valt het vaak ook . Scholen en groepen vanaf personen kunnen al boeken vanaf € 1per persoon per nacht inclusief ontbijt.


Blijf langer en boek een van vele accommodaties op het vakantiepark.

Bekijk hier het aanbod en boek snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts