woensdag 16 maart 2016

Nefit smartline hr storing 1c

Na min warmwater de ketel in storing 1c. De ketel is goed onderhouden en de wisselaar is helemaal schoon. Storingscode 1C van Nefit verwarmingsketel Smartline HR.


Heeft ketel Smartline HR van Nefit een probleem? Draai (minimaal) de helft van alle radiatoren open. Gedetailleerde omschrijving: Reeds afspraak met vakman gemaakt!

Onze NEFIT smartline HRCstopt telkens met storing 1C. Als we de ketel uitzetten en af laten koelen, werkt hij daarna weer 5-minuten. Tapwater verwarmen gaat wel goed.


Het is jaar geleden sinds de ketel voor het laatst . Bekijk hier het antwoord. Nefit Smartline HR (c) : Ketel valt iedere keer uit en laat dan zien storing 1C wie weet wat dit is? C Rookgastemperatuur te hoog, het kan zijn dat de sensor die in de rookgasafvoer zit daadwerkelijk defect is maar dit komt zeer weinig voor.


Het doel van deze Service-instructie is het verschaffen van informatie aan de installateur over het analyseren en oplos- sen van storingen aan de Nefit SmartLine HR (C) en Nefit. SmartLine Basic HR (C)-toestellen en de daarbij geldende voorschriften.

Deze instructie geldt zowel voor de Nefit SmartLine HR ( C) als de Nefit . Hallo, ik heb een 1C storing aan een Nefit Ecomline. Storing 1C betekend dat de rookgasthermostaat openstaat, dit kan de volgende oorzaak hebben. BUINEN - CV-ketelproducent Nefit in Buinen heeft problemen met het type ketel Smartline en. Wanneer niet conform de voorschriften het toestel elke twee jaar onderhouden wordt, dan is er kans op vervuiling en kan het toestel in een 1C storing komen te staan. Dat de storing niet gelijk bij de eerste inspectie te vinden is kan best zijn want als er een monteur bij de ketel staat zal de storing niet optreden.


Zoals jullie misschien al eerder in dit forum lazen heb ik ook de vraag gesteld over de gebruikerservaringen met de Nefit smartline Hr ketel. Overzichtstekening Nefit SmartLine. Naast deze Installatie-instructie wordt bij het toestel ook een. De Nefit SmartLine toestellen zijn geconstrueerd en geproduceerd volgens de laatste technische inzichten.


HR = Hoog Rendement verwarming. De Hoog Rendement Gaswandketels Nefit SmartLine HR (C) zijn geclassificeerd met het HR -label 107. Het cv-toestel heeft dan een 1C display-code, neem. Tevens beschikken wij over de service tool van Nefit en Remeha. Merken en typen ketels waaraan wij o. Belangrijke veiligheidsmededeling over de Nefit SmartLine , neem contact op met Nefit!


Zeker voor mensen die laks zijn met het. De displaycode verschijnt automatisch of kan door indrukken van de servicetoets met sleutel. Op het bedieningspaneel is alleen in het geval van een storingscode mogelijk om de Sub Displaycode op te roepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts