maandag 21 maart 2016

Inventum broodmachine gebruiksaanwijzing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht . Muziek: Eigen remix Chris Isaac en Laid Black. Broodbakken in 3uur met een broodbakmachine.


Gebruiksaanwijzing nog aanwezig. Ik heb een broodbakmachine gekregen zonder gebruiksaanwijzing. Ik ben er inmiddels wel achter om welk merk het gaat, afk-bm maar kan nergens de gebruiksaanwijzing vinden. Hier staat hoe u tewerk moet gaan, het is nl. Duidelijke handleiding , weinig knoppen en eenvoudig te bedienen.


Veel verschillende mogelijkheden. Het is onze tweede inventum broodbakmachine , hiervoor een BMgehad. De machine bakt prima brood en . Diverse broodbakmachines hebben ook een speciaal programma voor pizzadeeg.


En daar gaan we dus mee aan de slag! Raadpleeg de gebruikshandleiding van je machine voor de juiste instructies. Zo ja dan gooi ik de handleiding door de scanner. De inventum staat er helaas niet bij, maar wel een heleboel andere . Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak acce. Te koop: afk bm -broodbakmachine inclusief gebruiksaanwijzing. Informatie filmpje over.


Hai ben eigenlijk weer begonnen met hem te gebruiken en heb de handleiding gelezen maar het gaat met kopjes water. Problemen met uw broodbakmachine ? Geen lekker broo brand hij aan? En bent u de gebruiksaanwijzing kwijt? Verschillende standen en groottes van brood.


Enkel draaideksel kapot. Lees eerst de gebruiksaanwijzing. Daarin staat dat de kneedhaak de eerste keren in het brood kan zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts