donderdag 10 maart 2016

Thermae 2000 arrangement

Droomt u ervan om een hele dag in de watten te worden gelegd en lekker een dagje weg te zijn? Maak een keuze uit een van de belevenissen of stel uw eigen arrangement samen door voor de standaard overnachting te kiezen. Boek hier uw hotelarrangement. Op zoek naar een complete dag ontspannen?


Stel zelf uw wellness dag samen door een dagentree te combineren met een voordelige behandeling. Of kies voor een door ons samengesteld arrangement.

Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Daarom gaat Kortingsbonsauna. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in. Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes.


Hotelarrangement met Wellness centre online boeken? Hotelovernachting in classic kamer in ons sterren hotel. Twee hele dagen toegang tot het wellnesscentrum voor personen. ThermaeMotion en Floaten Deze .

Heerlijk onbezorgd genieten? Bekijk nu aanbiedingen op Apollo Hotels! Terug naar het overzicht. Speciaal voor u hebben wij een ontspannend arrangement samengesteld.


Aankomstdagen zijn vrijdag, zaterdag of zondag en alle schoolvakanties. NLIH4B : 2-daags wellnessarrangement. Profiteer altijd van korting!


Het kuuroord beschikt over binnen- en buitenbassins met warm water uit plaatselijke bronnen, een saunalandschap, faciliteiten voor externe lichaamsbehandelingen, faciliteiten voor fysiotherapie en hydrotherapie, verschillende vormen . Hier komt u volledig tot rust tijdens een dagje sauna en wellness. Ontvang avond entree in de wellness en een gangen diner in restaurant Senses. Voor dit arrangement is een reservering niet noodzakelijk. Toe aan wat quality time met je vriend of vriendin? Gericht om complete ontspanning en verwennerij.


Een arrangement met overnachting, actie arrangementen of een dagje sauna met beautybehandeling. Er is voor ieder wat wils! TIP: in de vorm van een cadeaubon . Kom hier meer te weten over Eerste keer naar de sauna arrangement.


Met warme thermale binnen- en buitenbaden, whirlpoo.

In de binnen- en buitenbaden . KORTING OP SAUNA- ARRANGEMENT EN OP HOTELARRANGEMENT. Voordeel exclusief voor PV-leden. Dagentree inclusief keuze uit sessie massagestoel of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts