maandag 14 maart 2016

Boudrie aannemer oldenzaal

Ook elf andere bedrijven uit Overijssel zijn failliet. Ook de bedrijfslocatie blijft ongewijzigd. Men is gevestigd aan de Kleibultweg 39. Een maand eerder was Boudrie failliet gegaan. Online faillissementsveiling i.

Vos (JPR Advocaten, Enschede) en pandhoudster, o. De meest volledige site met ruim 66. Keukenstudio Van den Noort en Philip 2. Plan- en projectontwikkeling. Bouwbegeleiding en advies.


Hoewel het afgelopen jaar de bouwsector weer in de lift zit en sommige ondernemers zelfs zitten te springen om bouwvakkers . Aannemers bedrijven op Aannemersinfo.

Daarnaast heeft ze zich de laatste jaren toegelegd op de begeleiding van de te ontwikkelen locaties. Zowel voor woningen als bedrijfspanden. Boudrie Metaalbewerking richt zich op de productie van professionele braderiepannen en gasbarbecues. De verschillende units zijn leverbaar in roestvrijstalen uitvoering of voorzien van een zwarte poedercoating.


Schrijf uw eigen ervaring. Velve Lindehof - Enschede. Hoek – Dierenartsenpraktijk – Hardenberg. Bestrating ISCP torens Thales – Hengelo. Sluitingsdatum di jun.


Zijn bedrijf verhuisde van de Kleibultweg naar de. Boudrie was op zoek naar een opvolger. Wij adviseren ook altijd de kwaliteit te bekijken, door bijvoorbeeld op de website van de desbetreffende aannemer te kijken.


Wij wisselen graag met u van gedachten over de verschillende participatiemogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met Gert Jan Brandenbarg, telefoon: . Oldenzaal op BVA Auctions. Terug naar Projectoverzicht.

Systeemplafond: Rockfon Krios A24 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts