maandag 14 maart 2016

Widgets verwijderen

Wie heeft een oplossing? Niekie zegt: Sommige kan je niet verwijderen. Hoe kan ik Widgets toevoegen of verwijderen van het startscherm? Een nieuwe widget aan het startscherm toe te voe.


Druk op een lege plek op uw scherm en houd deze ingedrukt tot het menu verschijnt.

Druk op het Widget dat u wenst toe te voegen en houd deze ingedrukt, . Tips Androi go to : Index. Startscherm aanpassen - apps en widgets toevoegen en verwijderen. Hallo , Sinds de nieuwe firmware update staan er widgets op mijn s2. Meer resultaten van androidworld. Deze schermen worden het meest . Vanaf iOS krijgen widgets een permanentere rol in iOS.


Zo kun je deze altijd benaderen en gebruiken, zo kun je widgets toevoegen.

Het widget vasthouden en naar de prullenbak slepen werkt niet op mijn tab met Android 4. Er zijn makkelijke manieren om een widget te verwijderen , of je verwijderd alleen de snelkoppeling van je bureaublad of . Kan iemand mij vertellen hoe ik Accuweather. En zo zijn er wel meerdere. Op het startscherm bevindt zich een aantal widgets die actuele informatie streamen, waarbij u toegang krijgt tot bepaalde functionaliteit van een app zonder dat u deze hoeft te openen. Zo toont de agendawidget uw agenda voor de dag en krijgt u geeft met één druk op de knop toegang tot . Snelkoppelingen, widgets of mappen verwijderen.


Items zijn in een handomdraai van het scherm te verwijderen. Toegevoegde snelkoppelingen, widgets of mappen van het startscherm verwijderen : Raak het item aan en houd het vast totdat het gaat trillen. Sleep het item naar Verwijderen boven in het scherm.


Widgets zijn handige overzichtjes met bijvoorbeeld het laatste nieuws en de laatste sportuitslagen van vandaag de dag. Sinds iOS zijn ze duidelijker te vinden in het toegangsscherm. Als u snel uw favoriete content wilt weergeven, kunt u de startschermen aanpassen. Weet iemand hoe ik de door mij gedownloade apps en widgets kan verwijderen ? Samsung Wave, één maand in.


Als u een app verwijdert, is deze app niet langer beschikbaar op uw toestel.

U moet de app opnieuw installeren als u deze weer wilt gebruiken. Een aantal ingebouwde apps kunnen niet worden verwijderd. U kunt deze apps echter wel uitschakelen, zodat ze niet meer in Het pictogram Alle items worden weergegeven en u . Widgets , super handige sneltoetsen op het startscherm van je mobiele telefoon die het gebruiksgemak verhogen. Vandaag komen jullie te weten hoe je een widget kan installeren en verwijderen op een . MIUI is net wat anders dan Xiaomi. Dat is soms wat verwarrend.


We leggen uit hoe je widgets en apps kunt verplaatsen op je scherm. Widgets kun je eenvoudig weer verwijderen door op de link “Verwijderen” in de widget te klikken. Ook kun je de widget naar het onderdeel gedeactiveerde widgets verslepen. Dan kun je de widget later eenvoudig weer toevoegen.


U kunt een widget verwijderen uit het flankbalkpaneel Mijn widgets met de optie Remove. Als de widget echter aan u is toegewezen vanuit de catalogus die correspondeert met een categorie, wordt de widget als beheerd beschouwd en kunt u deze niet met behulp van deze menuactie verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts