donderdag 17 maart 2016

Wellstraler adia

De verbrande gassen worden afgevoerd door de . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Groothandelskortingen op Wellstraler gasinzethaarden en gascassettes van de reeks Adia Uno en Adia Duo. NIEUW Wellstraler Adia Uno.


Gas inzethaarden met ventilator Er zijn geen producten in deze categorie. Wij zijn specialist in het ontwerpen en plaatsen van haarden en kachels volledig op maat.

Reeds jaar streven we een persoonlijke aanpak na. Adia gasinzethaard van Wellstraler. WELLSTRALER ADIA MEERPRIJS VOOR INTERIEUR SPIEGELGLAS ZIJDEN. Art nr: SPIEGELGLASADIA1.


Deze Belgische design gaskachel heeft een een hoog rendement (). De haard kan ingebouwd worden zonder roosters en toegangsluik. Hierdoor is een mooie strakke afwerking mogelijk. Met afstandbediening is de vlamhoogte, vermogen en de .

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Door de diverse beschikbare afmetingen is er altijd wel een toestel dat perfect. Hieronder vind u de advies-prijslijst en folder van het merk Wellstraler – Adia. Copyright Vuren Blommaert.


Adia Gasinbouwhaarden met ventilator Inserts gaz avec ventil. W van het type “gesloten verbranding” Voor een woonconfort op hoog niveau verandert de ADIA uw open haard in een doelmatige gashaard. De lucht wordt onderaan aangezogen en langsheen de verbrandingskamer gedreven. Well Straler biedt met de ADIA een gamma gashaarden variërend van tot 10. Meer informatie over dit product?


Haarden Brochures aanvragen? Gerelateerde berichten: . This Pin was discovered by UW-Woonmagazine. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Badkamerblazers zorgen voor directe warmtecirculatie in de gehele ruimte. Deze badkamerblazer van Thomas heeft een bijzonder hoge spatwaterbeveiliging: de veiligheidsklasse IPX is speciaal ontworpen voor het gebruik in ruimtes met natte cellen. Het toestel heeft een mooi gevormd metalen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts