maandag 28 maart 2016

Expansievat koppeling

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Expansievat koppeling kopen? Toebehoren bij het expansievat.


BONFIX levert een uitgebreid assortiment messing expansievatkoppelingen en expansievatconsoles onder haar eigen merknaam.

Deze artikelen worden toegepast bij het aansluiten van het expansievat. De artikelen zijn verkrijgbaar in zowel . Het gebruik van een Flexfast maakt aft. Deze koppeling met terugslagklep van Saninstal is geschikt voor het testen en verwisselen van expansievaten zonder de installatie drukloos te maken of. Animatie van de werking van het Flexcon expansievat.


EXPANSIEVATKOPPELING De BONFIX expansievatkoppeling is bedoeld om, zonder de installatie af te. Huis en moer in messing.

Klep in versterkt kunststof. In de webshop bieden wij u allerhande installatieartikelen ( bijna altijd ) uit voorraad tegen messcherpe prijzen. Met flotter besteld u via onze webshop of haalt u direct op in onze winkel in Utrecht. Langerak Utrecht voor de laagste prijs en beste service van Utrecht. Alles op het gebied van installatiemateriaal - dakbedekking - riolering - centrale verwarming en complete badkamers in Utrecht.


Ketelaansluitset 18L - bar. Prijs per stuk dit product . Met de expansievat koppeling kunt u uw expansievat testen vervangen zonder dat u de gehele cv. Voor de- en montage van een expansievat zonder water aftappen. Het expansievat is te verkrijgen in rood of wit.


Levertijd: 1-werkdagen. Als het expansievat zich in de kelder bevin moet de hele cv-ketel afgetapt worden. Draai het expansievat van de beugel of van de expansievat koppeling ( koppeling laten zitten!) Onthoudt goed dat het expansievat nog gevuld is met water en behoorlijk zwaar kan zijn. Nu moet er een waterdichte afsluiting komen.


Maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te controleren of het expansievat nog correct werkt (voordruk) of dat het moet worden vervangen.

Maakt aftappen of drukloos maken van het systeem overbodig. Aanzienlijke tijdbesparing bij onderhoud aan het Flexcon vat. Makkelijk monteren met het juiste gereedschap en daarna . Teflon tape heb je niet nodig als je alleen de wartel op het expansievat los draait, als je de komplete koppeling verwijderd dan heb je wel teflon tape nodig. Een waterpomp tang kan het mee, echter adviseer ik je het juiste materiaal voor het werk te gebruiken, steeksleutel of een baco.


Tussen de boodschappen door ziet u het expansievat. Vakkundig weggewerkt in de keuken. Tot zo ver het goede nieuws voor de bewoners. Totdat hij vervangen moet worden.


Nu houdt het gemiddelde expansievat het wel minimaal een jaartje of of misschien zelfs langer. Maar daarna kan de bewoner . Het programma Watts expansievaten is zó compleet, dat er voor elke gewenste capaciteit (tot 5liter) een passend type geleverd kan worden. De vaten kunnen worden geleverd met de bekende koppeling welke snelle montage van het expansievat mogelijk maakt, zonder de installatie te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts