maandag 28 maart 2016

Tefal mini waterkoker review

De tefal waterkoker staat inmiddels een stuk of twee weken op mijn studentenkamer, en bevalt tot nu toe erg goed. Hij neemt niet al te veel ruimte in ( wat op mijn studentenkamertje erg praktisch is), maakt niet veel gelui is snel warm en zet prima thee. Erg handig voor wanneer ouders nog een keer over de vloer komen. Er kan maar liter water in.


Hij is snel, in minuten heb je een liter koud water aan de kook. Er is een waterfilter en het kijkglas zit aan de zijkant wat erg prettig is.

De vulopening is wel wat klein en daardoor wat . Een handige mini - waterkoker in trendy roestvrijstaal. Ideaal voor een klein huishouden, op reis of op het werk. Doordat de deksel automatisch opent bij het uitschenken komen er geen stofdeeltjes meer in he.


Mijn vorige waterkoker (zelfde type) heb ik jaar naar volle tevredenheid gebruikt, dus zonder twijfel weer het zelfde model gekocht! Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis. Printvriendelijke versie. Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw .

Dankzij het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag op het aanrecht. Laagste prijs €3bij OTTO. Handige mini - waterkoker in trendy roestvrijstaal heeft. Waterkokers zijn er in vele soorten én prijzen.


Het RVS design maakt deze waterkoker een blikvanger op je aanrecht. Samenvatting van user ratings en reviews. Ontdek alle waterkokers op. Blokker heeft een ruime keuze aan waterkokers.


Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Tefal waterkoker Mini rvs 1. Wanneer ik deze precies heb gekocht, weet ik niet meer, maar dat zou best een jaar of geleden kunnen zijn. Deze waterkoker is nog steeds te koop, dus het is vast een topper. Er gaat met gemak liter in, ook al geeft men aan dat het liter is. Nog nooit problemen mee . Deze mini waterkoker is uitgevoerd in trendy roestvrijstaal en dankzij het afgeschermde verwarmingselement snel en makkelijk schoon te maken.


Dit filter zorgt ervoor dat de losse kalkdeeltjes in de waterkoker uiteindelijk niet in je drankje terecht komen. Lees de volledige review. Verborgen weerstand : Ja.

Er zijn nog geen reviews voor dit product. Met enkele criteria kun je ontdekken welke kokers het best aan jouw verwachtingen voldoen. Aan de hand van hun maximale inhoud . Inclusief btw en verzendkosten € 00 . Schrijf de eerste review voor dit product!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts