woensdag 9 maart 2016

Barbas universal 665

De Universal -is een houthaard met draaideur en door zijn oorspronkelijke afmetingen perfect toepasbaar in bestaande situaties. Perfect in bestaande en nieuwe situaties. Nieuw ontworpen sluiting . De haard heeft de tand des tijds doorstaan en zal altijd vanuit ontwerp of functiona. Krachtige kachel die ook nog eens voor veel sfeer zorgt.


Nu scherp geprijsd bij ons.

De inbouw houthaard is dankzij de gangbare maten gemakkelijk te plaatsen in zowel huidige als nieuwe situaties. Vraag direct de scherpste prijs aan bij Superkachels! Barbas is een Nederlandse fabrikant.


Installatie door heel Nederland. Deze producten zijn tijdloos en zuullen altijd qua ontwerp en functionaliteit hun waarde behouden. Nu is de Universal revolutionair vernieuw zowel in de techniek als in de vormgeving.


Bekijk de Universal -bij . Deze inzet houdhaard is ingebouwd in een schouw met een weggewerkt rookkanaal. De afwerking zorgt voor een strak uiterlijk.

Sommige producten zijn en blijven klassiekers. Zij doorstaan de tand des tijds en zullen altijd vanuit ontwerp of functionaliteit hun waarde behouden. Door zijn geringe afmeting is deze haard ideaal voor plaatsing in kleinere , bestaande openhaarden of in kleinere woonruimtes. Van sommige producten weten we: dit zijn en blijven klassiekers. Verbrandingssysteem, Gesloten.


Een begrip onder de inzet houthaarden. Kom gerust langs in onze showroom! De Universal-serie is voorzien van een hoogwaardig , betonnen binnenwerk en is uitgerust met de nieuwste verbrandingstechnieken. De kachel is leverbaar met verschillende frames, en leverbaar in meerdere maten, . Wij doen u graag een aanbieding! Neem contact met ons op voor het juiste advies en onze scherpste prijs!


Liftdeur haardenInzethaardenInbouwhaardenHoutopslag HouthaardenGashaardenDraaibare haardBuitenhaardenAccumulerende haarden. Deze Houtkachel past door zijn afmetingen in praktisch elke woonruimte. De adviesprijs van dit toppertje is 2. Met zijn afmetingen is deze kachel.


Specifieke eigenschappen:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts