dinsdag 29 maart 2016

Kuhn hark zijafleg

Ben bezig om een andere hark te kopen , we hebben nu een zijafleg maar heb te weinig capaciteit vind ik ( stoll treintje ). Haal zelf de hark altijd bij de loonwerker, meter middenafeg kuhn ( of of zoiets), maar zet deze als het tegen de avond wordt zelfs nog wat smaller, beter wiersen meer per perceel die vlot door . Enkele rotor, dubbele rotor met midden- of zijafleg , rotoren of bandhark : er is altijd wel een KUHN - hark die aan uw eisen beantwoordt. Ermee werken is, in tegenstelling tot een dubbele hark met zijafleg , niet moeilijk. De techniek houdt vooral rekening met een goede bodemaanpassing en het .

Inclusief de veldmetingen scoort Krone gemiddeld het hoogst, zonder zijn dat Kuhn , Krone en Vicon. Koop of Verkoop hark op Marktplaats. Kijk voor meer informatie in de productfolder die via de link aan de rechterzijde van deze pagina te openen is.


Heeft iemand ervaringen met van deze types? Van de Kuhn hoor je goede verhalen. Alleen denk ik (en hoor het ook) dat met een zijafleg op frame een hogere capaciteit gehaald kan worden. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving.


Ik heb samen met mijn broer een kuhn hark en harken hier jaarlijks 2ha mee, deze is inmiddels jaar oud.

Nooit onderhoud aan gehad. Zelfde als kuhn schudder, deze is nog. Harken sinds dit jaar weer met een midden-afleg ipv zijafleg. VOOR IEDEREEN EEN CIRKELHARK. AFGESTEMD OP ZIJN BEHOEFTEN.


Met werkbreedtes van tot m, modellen met midden- en zijafleg (één of twee zwaden), halfgedragen en getrokken uitvoeringen, voldoet de serie van KUHN aan vrijwel alle eisen. Vicon Andex 6midden afleg hark. LETOP de laatste hydraulische hark uit voorraad leverbaar Dubbele hark werkbreedte 8. Geheel hydraulisch bediend Hydraulisch aangedreven. Machine verkeert in zeer nette staat. Een video van een van de gedemonstreerde machines bij de KUHN en BERGMAN.


Mtr Rijsbergen, Noord-Brabant, Nederland. Uiterlijke conditie: goed. Kuhn komt met nieuwe zij afleggende zwadhark. Technische conditie: goed. De Franse landbouwmachinefabrikant Kuhn introduceert een nieuwe zijafleggende hark.


Foto: Gertjan Zevenbergen.

Door een speciale constructie ligt de machine op de weg stabieler achter de trekker. Het antwoord op de hoogste belastingen: De achterste rotor van een hark met zijafleg moet onver- mijdelijk de dubbele hoeveelheid gewas verwerken. Wordt de hark daarnaast bij het heen – en weer rijden. HARKEN MET DE KUHN DEMO HARK !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts