vrijdag 4 maart 2016

Rayburn houtgestookte fornuis

Rayburn fornuizen en zijn open op afspraak. We hebben geregeld Open Dagen, staan op fairs en we geven. Kleur: pewter leeftijd: jaar. Kan eventueel ook op lpg . Het fornuis heeft een kantelklep waarmee de warmtetoevoer .

Nieuwe onderdelen zijn uitsluitend orginele nieuwe onderdelen van AGA zelf. Wij leveren de gereviseerde RAYBURN Cookers standaard in houtgestookte types de 200-en 3serie. De rayburn 3is een houtgestookt fornuis met boiler en cv functie. Er kunnen tot radiatoren op aangesloten worden.


Sinds een jaar koken wij op een houtfornuis. Precies in het midden van het huis dat ik aan het bouwen ben staat het fornuis. Een gas- of electrisch fornuis zou je niet zo snel centraal in het huis zetten.

Voor een houtfornuis is dit een goede plek. Koken op een houtfornuis heeft iets nostalgisch. Een Aga fornuis wordt gestookt op: gas, olie, steenkool of electrisch. Ongebruikt showroommodel.


Waarom een nieuw fornuis kopen als wij top tweedehands fornuizen hebben staan! Bos fornuizen heeft verschillende tweedehands fornuizen in het assortiment welke stuk voor stuk in top conditie verkeren. Met de Esse regel je zelf de. Een range cooker is een fornuis met een behoorlijke accumulerende massa, vroeger vaak en tegenwoordig soms uitgebreid met een voorziening voor warm tapwater en de mogelijkheid om een paar radiatoren aan te sluiten. Wij hebben een houtgestookt fornuis , een rayburn.


Het is wennen met koken maar wil nu niet anders meer. Huis vol rook hebben we nooit gehad. Oké alleen als er wat aanbrandt, maar dat was niet omdat het een houtgestookt fornuis is. Volgens de schoorsteenveger zit er nooit veel roet in de pijp.


Tijdens onze zoektocht door Engeland stuitte wij op de ESSE Cooker. Kwaliteit drijft altijd boven: dat geldt a priori voor de houtgestookte fornuizen uit de Classic serie van RAYBURN.

Deze Britse merknaam is al meer dan jaar synoniem voor een gezonde levensstijl in uw keuken. Wie zweert bij koken met verse lokale producten, weet dat de RAYBURN Classic het zuinigste en best .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts