donderdag 31 maart 2016

Linido handicare

Het schoonmaken van een douchezitting word vaak als een tijdrovende klus gezien. In de nieuwe catalogus staan nu bij ieder product de volledige artikelnummers van alle materialen en kleuren vermel evenals de prijzen. U kunt hem nu al als pdf ontvangen.


Intro bathroom adaptations. Onze producten zijn veilig, de afgeronde vormen zorgen dat u nergens achter blijft haken en comfortabel, omdat uw natuurlijke bewegingspatroon wordt ondersteund. Bovendien zijn de producten duurzaam en .

Veel producten zijn ook leverbaar in gepolijst roestvast staal. Deze kleur past bij de nieuwste trends in moderne luxe . Een douchezitje wordt vast op de muur gemonteerd waardoor de gebruiker verzekerd is van een veilige houding en een mogelijkheid om rustig te kunnen zitten. Na gebruik kan de zitting worden opgeklapt. Zo neemt deze minder ruimte in wanneer andere mensen de douche. De rugleuning is voorzien van een comfortabel PUR-kussen.


Het kussen is op een scharnier bevestig waardoor de rugleuning de bewegingen van de gebuiker kan volgen. De buis aan de bovenzijde is een handvat dat gebruikt kan worden om de rugleuning . Een wandbeugel is een handige steun die u overal kunt plaatsen: in de douche, naast de wastafel, bij het toilet, maar ook in de keuken, de gang of de slaapkamer.

Daarmee kunt u veilig gaan zitten en weer opstaan. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten . Nieuw: de Linido Compact douchezitting. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Een prettige en betrouwbare zitgelegenheid in de douche. Linido douchestoel opklapbaar wandmontage met armleuningen met steunpootjes. Pronk ergo levert niet alleen producten (en diensten) die in-house zijn ontwikkeld en ontworpen, maar ook bieden wij een selectie aan topproducten van andere leveranciers en producenten.


Van douchetaboeret tot handdoekenrek, van douchezitting met . Handicare Handicare Linido toiletbeugel. HAND douchezitting Linido , 625x530mm, Kleur: Zwart. Fits both adult and child size tables. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Kantelbare zitvoorziening. LINIDO - HANDICARE BATHROOM SAFETY BV. Parent organisation: HANDICARE. Compleet assortiment, scherpe . Foldable armrests separately.

Technical details: FUNCTIONALITIES Armrest removable. Seat Back Height (cm): 31.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts